Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Omologare motor! (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/75408-omologare-motor.html)

cipoNCE 09-06-08 17:26

Re: Omologare motor!

Quote:

Originally Posted by soulraven (Post 1581096)
pai nu prea pot sa plec cu masina din parcare ca motoru vechi i fisurat.....pierd apa ca la nebuni.....tocmai din cauza asta l-am si schimbat......eu ma gandeam sa fac o "cioranie" adica sa ma duc la ITP cu motoru NOU si sa fac pe prostu si sa i fac ITP-ul, apoi cand ma duc la Alexandria pentru identificare propietar sa fac si actele pentru omologare motor nou, si atunci sa i scot placuta si sa vin cu placuta originala a motorului "nou" si sa fac acolo toate actele......nu stiu daca m-ai inteles exact.....

ai un ID-u de mess, ca sa putem sa discutam mai pe larg.....

pai mergi cu masina asa cum este cu motorul nou pe ea, la RAR cand te prezinti la omologare doar nu o duci pe platforma din cauza ca nu vrei sa circuli cu ea ca are alta serie pe motor :D
si la ITP cum am mai zis, nu ti`l face, doar iti da o foaie valabila 30 de zile sa poti circula cu ea cu motorul schimbat cat sa poti sa iti rezolvi problemele la RAR cu ea, apoi dupa omologare revii la ei sa iti faca ITP`ul ;)

CristiRS 09-06-08 17:45

cate complicitate.....

cand am fost in martie cu motorul nou pe ea
am dat telefon la programare si am mentionat schimbare motor transcriere in carte
am intrat la programare
a verificat seria si modelul la motor un mic test de noxe
apoi am luat cartea cu mentiunea pe ea si gata
tarif 95 ron nu inteleg de ce sa te complici atat

B 89 WRC 10-06-08 19:24

daca stam sa urmarim topicul draga b 68 sti vom remarca ca in primul tau post ai spus ca taxa costa 40 -50 ron in cel de-al doilea post ai scris ca este 56 ron ca intr-un final sa ne spui ca defapt costa 95 ron de ce ne minti ? eu zic ca un telefon la rar le rezolva pe toate ... topicul asta in loc sa va omologheze motorul mai rau va induce in eroare

CristiRS 12-06-08 23:16

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 1583195)
daca stam sa urmarim topicul draga b 68 sti vom remarca ca in primul tau post ai spus ca taxa costa 40 -50 ron in cel de-al doilea post ai scris ca este 56 ron ca intr-un final sa ne spui ca defapt costa 95 ron de ce ne minti ? eu zic ca un telefon la rar le rezolva pe toate ... topicul asta in loc sa va omologheze motorul mai rau va induce in eroare

........

Copie Xerox 0.15 ron
Verificare Identitate Vehicul 59.70 ron
Completare Modificari in C.I.V. 10.80 ron
Poluare 18.70 ron
Alte Elemente 7.55 ron

Total 96.90 Ron

B 89 WRC 13-06-08 02:53

Quote:

Originally Posted by B-68-STI (Post 1587900)
........

Copie Xerox 0.15 ron
Verificare Identitate Vehicul 59.70 ron
Completare Modificari in C.I.V. 10.80 ron
Poluare 18.70 ron
Alte Elemente 7.55 ron

Total 96.90 Ron

ai revenit cu alte sume acum
nici una nu are legatura cu cele dinainte
in concluzie te-a costat cam 100ron
nu 40-50 cum ai spus prima oara nu 56 cum ai spus a doua oara
nu 95 ron cum ai spus ultima data deci in concluzie a costat cam 100 ron
incearca sa spui un pret cat mai adevarat cand vrei sa ajuti pe careva

yntisar24 15-06-08 02:26

asa si unde scrie ca a fost omologat???ce ne aratzi o hartie?? arata cumetre copie dupa carte sa vedem unde ce si cum nu o simpla hartie......

CristiRS 15-06-08 21:09

uite acum stau sa va fac voua copie la carte sa ma justific in fata voastra.... am motorul "omologat" care de fapt nu se omologheaza... doar se modifica in cartea masinii se numeste "transcriere"....

PH 33 RNR 17-07-08 22:28

daca e de dacie face schimb de serie lamotor un meserias si scapi de atatea acte.......

ozn_yakuza 28-07-08 11:30

uite tata faci asa:
desfaci niturile dupa bloc si dai jos si placuta cu seria(niturile le tai cu dalta dar la tai exact la nivelul blocului motor),si apoi niturile (taiate si pilite putin) alaturi de placuta cu seria se lipesc pe bloc motor cu poxipol pt metal si le lipesti in asa fel incat sa nu se cunoasca nimic,nu radeti nu o luati in gluma si intai cercetati sau incercati pe un bloc vechi,daca esti maestru poti face asa ceva dar daca esti cu cc in pantaloni lasa asa,deci si niturile si placuta le lipesti pe bloc ca si cum ar fi niturile prinse in bloc.

B 89 WRC 28-07-08 19:25

ce va mai place la puscarie

dmo.mihai 29-07-08 11:32

ozn....am impresia k nu cunosti foarte bine , si multi altii care au postat aici , limba romana.
"Intrebarea este ce trebuie sa fac ca sa trec noul motor in cartea mashinii si in talon ? " asta scria in primul post, postul cu care am deschis topicul...rezulta faptul ca pe mine nu ma interesau ghidusiile facute de voi, mie imi place sa fac totul legal, sa dorm linistit.
Rog pe cineva care a facut acest schimb de motor, si l`a trecut si in cartea mashinii si in talon sa imi spuna si mie ceva concret pentru ca umblu de 3 luni si ceva cu motorul ne omologat, nu ca m`ar interesa dar mashina inca nu este pe numele meu si urmeaza sa fac actele cu fostul posesor al mashinii.

All times are GMT +2. The time now is 10:18.

- Copyright 2026 4Tuning