![]() |
Re: 7 Mini Decapotabile
Tigra, arata destul de bine, totusi, are bot de masina de femeie :P
|
mx-5 este cel care a facut cariera in acest segment . . . insa am votat mr2 . . . o masina cu un caracter mai sportiv ;)
|
Intr-adevar, cum a spus si cineva mai sus, lupta se da intre mx5 si mr2. Chiar si asa, a alege o masina dintre cele doua este doar o chestiune de gusturi. Nimic altceva!
|
mda, conteaza ce vrei. mx5 e mai stilat.
dar, pentru o femeie care vrea o decapotabila mica si pur si simplu n-o intereseaza si nu-i pasa de performante, ci doar sa fie o masina feminina si stilata, toyota mr2 nu va intra in calcul. va avea in vedere mini, tigra, 206cc etc |
am votat 207cc....am avut ocazia sa merg cu el si am fost foarte multumit....foarte multi care au votat mazda mx5 sunt copii care s-au uitat la emisiuni gen topgear neavand pic de experienta in domeniu
|
Quote:
"Ai avut ocazia sa mergi sau sa conduci, ai carnet???" Ma mir ca ai tu tupeu sa acuzi, mai ales de experienta in domeniu. Ia explica-ne tu, de exemplu, de ce este MX-5 de copii ??? Poate 207CC e de copii sau mai bine zis de femei, comfort, design, comportament, "no fun to drive". Eu zic sa-ti vezi de machetele tale si sa nu mai faci pe deteptul pe aici. |
Toyota MR2
|
Miata rullz... ce sa mai are ceva aparte!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:05. |
- Copyright 2026 4Tuning