Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Probleme politice (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/74976-probleme-politice.html)

SpYk3 18-04-08 14:17

Re: Probleme politice

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 1491083)
Da snap dar noi nici un drum principal nu prea poti sa zici ca e ok...ce sa mai zicem de astea de prin cartiere :cry::rolleyes2:evil::evil::evil::evil::evil::evil :

B-dul Traian cel mai ampolea drum "principal" plin de canale sa mor de nu faci jaloane....plus denivelari de n-ai vazut dinalea :cry:

a ajuns HD intr-un hal fara de hal :cry2:

r27kul 18-04-08 17:23

4 Attachment(s)
Vad ca imi revine mie onoarea sa inaugurez seria de gropi pe care l-e "mangaiem" zi de zi cu rotile automobilelor noastre.Si pentru ca sunt mai lenes din fire,am inceput cu strada Muresului ca e mai aproape de resedinta mea:oops:.Am intrat pe site-ul primariei da nici urma de postat poze cu of-urile noastre.Oricum am trimis un mail domnului primar si astept raspuns:nervious:.Spuneti si voi e posibil sa "plombezi" un drum si dupa nici o luna sa arate asa?Ce :censored: de material au folosit si ce tehnici extraterestre au pus in aplicare?Stiu ca sunt drumuri care arata mult mai rau,da sa nu uitam ca asta a fost proaspat "reparat"!

SpYk3 18-04-08 17:25

unde vine strada muresului ?

r27kul 18-04-08 17:57

1 Attachment(s)
De fapt imi dau seama acuma ca nici macar nu stiu cum se numeste strada:Muresului,Jiului,Eroilor:!:.Atasez o harta sa fiu mai exact

xxdadixx 18-04-08 18:55

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 1490943)
N-am scaner :) dar are cumnata-mea si se rezolva 8)

Am gasit-o si eu in posta :D

SpYk3 18-04-08 19:34

1 Attachment(s)
:no::shock: strada aia nu de mult au "carpit-o"

P.S suntem vecini de cartier :lol::lol::lol:

BAD-GUY 18-04-08 20:10

Ce tare,acuma am vazut ca or aparut poze si cu Deva-Hunedoara,chiar si baraju...pacat ca sunt de asta vara din cate observ eu.

shumyfi 19-04-08 18:00

daca poti punele pe forum sa ne miram si noi

Kedy 20-04-08 00:52

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 1491768)

P.S suntem vecini de cartier :lol::lol::lol:

Si eu stau putin mai sus de voi ;)

P.S. Ultima ora:
Am auzit ca s-ar organiza ceva liniutze in HD de PDL nu se stie inca data si sincer eu nu stiu ce strada asa buna avem in oras?:rolleyes2 incat ar permite organizarea unui astfel de eveniment in conditii de maxima siguranta pt participanti si spectatori.

fratzika 20-04-08 02:34

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 1493651)
Si eu stau putin mai sus de voi ;)

P.S. Ultima ora:
Am auzit ca s-ar organiza ceva liniutze in HD de PDL nu se stie inca data si sincer eu nu stiu ce strada asa buna avem in oras?:rolleyes2 incat ar permite organizarea unui astfel de eveniment in conditii de maxima siguranta pt participanti si spectatori.

....probabil ca pe drumul garii :))

SpYk3 20-04-08 20:34

fratzika ....o dat domnu sa mai scrii si tu cva pe aici?:-P

r27kul 20-04-08 23:27

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 1493748)
....probabil ca pe drumul garii :))

Da,da cu conditia sa fie cu masini off-road:peace:

SpYk3 20-04-08 23:45

Quote:

Originally Posted by r27kul (Post 1494284)
Da,da cu conditia sa fie cu masini off-road:peace:

:lol::lol::lol::lol::lol:

r27kul 02-05-08 12:32

:lol: Culmea ironiei, stiti ca va spuneam ca i-am trimis la domn' primar poze cu gropile de pe drumul din spatele blocului,ce credeti mi-o raspuns? Nnnzzzzz,in schimb pe aceeasi strada a aparut zilele astea un banner care ne indeamna sa-l votam pe domnu' Schiau. :bat:

SpYk3 02-05-08 12:52

Quote:

Originally Posted by r27kul (Post 1510633)
:lol: Culmea ironiei, stiti ca va spuneam ca i-am trimis la domn' primar poze cu gropile de pe drumul din spatele blocului,ce credeti mi-o raspuns? Nnnzzzzz,in schimb pe aceeasi strada a aparut zilele astea un banner care ne indeamna sa-l votam pe domnu' Schiau. :bat:

stai linistit ca am trimis si eu vreo 3 sau 4 .Ultimele fiind de ce nu mi-a raspuns.Mi-a raspuns moderatorul cica in decurs de 30 de zile o sa-mi raspunda.N-am primit nici in ziua de azi vreun raspuns ...

Oricum nu-l votez pe schiau

All times are GMT +2. The time now is 05:46.

- Copyright 2026 4Tuning