![]() |
Re: Probleme politice
Quote:
a ajuns HD intr-un hal fara de hal :cry2: |
4 Attachment(s)
Vad ca imi revine mie onoarea sa inaugurez seria de gropi pe care l-e "mangaiem" zi de zi cu rotile automobilelor noastre.Si pentru ca sunt mai lenes din fire,am inceput cu strada Muresului ca e mai aproape de resedinta mea:oops:.Am intrat pe site-ul primariei da nici urma de postat poze cu of-urile noastre.Oricum am trimis un mail domnului primar si astept raspuns:nervious:.Spuneti si voi e posibil sa "plombezi" un drum si dupa nici o luna sa arate asa?Ce :censored: de material au folosit si ce tehnici extraterestre au pus in aplicare?Stiu ca sunt drumuri care arata mult mai rau,da sa nu uitam ca asta a fost proaspat "reparat"!
|
unde vine strada muresului ?
|
1 Attachment(s)
De fapt imi dau seama acuma ca nici macar nu stiu cum se numeste strada:Muresului,Jiului,Eroilor:!:.Atasez o harta sa fiu mai exact
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:no::shock: strada aia nu de mult au "carpit-o"
P.S suntem vecini de cartier :lol::lol::lol: |
Ce tare,acuma am vazut ca or aparut poze si cu Deva-Hunedoara,chiar si baraju...pacat ca sunt de asta vara din cate observ eu.
|
daca poti punele pe forum sa ne miram si noi
|
Quote:
P.S. Ultima ora: Am auzit ca s-ar organiza ceva liniutze in HD de PDL nu se stie inca data si sincer eu nu stiu ce strada asa buna avem in oras?:rolleyes2 incat ar permite organizarea unui astfel de eveniment in conditii de maxima siguranta pt participanti si spectatori. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
fratzika ....o dat domnu sa mai scrii si tu cva pe aici?:-P
|
Quote:
|
Quote:
|
:lol: Culmea ironiei, stiti ca va spuneam ca i-am trimis la domn' primar poze cu gropile de pe drumul din spatele blocului,ce credeti mi-o raspuns? Nnnzzzzz,in schimb pe aceeasi strada a aparut zilele astea un banner care ne indeamna sa-l votam pe domnu' Schiau. :bat:
|
Quote:
Oricum nu-l votez pe schiau |
| All times are GMT +2. The time now is 05:46. |
- Copyright 2026 4Tuning