![]() |
Re: Legale la Buzau
Poze nu pun si aici pentru ca este indicat sa se acceseze si forumul unde sunt TOATE datele despre concurs, inclusiv zona de acces, hartile, absolut tot. Drumul este bun, nu foarte bun nici prost (nu se compara cu cel de anul trecut). In poza se vad niste denivelari dar sunt in zona de la start (200 de metri). Cei 402 metri sunt netezi, cateva plombe pe ax. Zona de franare din belsug + o panta. 2 Benzi, sant de scurgere nebetonat si apoi publicul, doar pe o parte. A pus Giubau link-urile necesare.
|
Sunt ceva masini puternice...cred ca o sa fie o cursa pe cinste......dar exact locu tot nu-l stiu:(((
|
Pai daca e, mergetzi odata cu noi.
La ora 8:00-8:30 cred ca o sa plecam si noi din Ploiesti. Tzinem legatura. |
Pacat eu vin cu batranu:|......
|
pina la urma cine se da la buzau de la noi?....eu ma inscrisesem cu emigranta ,dar nu o mai am.....alcineva s-a mai bagat???
cred ca merg si eu am 3 locuri libere.....asa ca sariti cu bani la pacura daca vreti sa mergeti cu limuzina.......V12........ |
Dintre ai nostri sunt eu si cu Kostas. Atat!
|
multa bafta donu`le....nu cred ca ajung :(
|
Quote:
|
bani avem bobitza sa mergem la curse..??? as veni si eu la bz.....da' dak iar fac sirmele ce au facut anu' trcut eu nu mai recunosc acel oras ca oras al romaniei....
|
Hai ma ca o sa iasa bine. Stii tu, cine se frige cu ciorba sufla si-n iaurt.
Eu am incredere ca va fi bine. Pana acum cine merge dintre ai nostri? Cate masini o sa fim? Asta seara n-am reusit sa ies decat pe la 23:30 si n-am gasit chiar pe toata lumea. Ma gandeam sa plecam duminica in jur de ora 10:00. Cel tarziu ora 10:00. Inscrierile se fac pana la ora 12:00 asa ca avem timp sa ajungem bine merci. Plecarea se va face la ora 10:00 din benzinaria Petrom de la Bucov, vis-a-vis de Poliserv. Toata lumea presupun ca este de acord. |
da da ... da da..... cine mai merge !? chiar nimeni nu se anunta ?!
|
Legalele se vor tine intre Vernesti si Zoresti
|
Quote:
Intrebarea asta incepe sa ma irite. E vorba de curse, tuning si este legat de masini! Mai conteaza cine merge? Ma duc si singur daca e vorba asa... Nu conteaza cine si catzi merg. Important este sa vezi ce se intampla! |
Va placut???
|
3 Attachment(s)
da, a fost frumos ... m-am si bronzat :D
cateva poze cu DONu in actiune .... felicitari inca o data ptr prestatie !:twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:03. |
- Copyright 2026 4Tuning