![]() |
Re:
Quote:
cand l am creat sg lucru la care m am gandit a fost sa impartasesc cateva secvente care mie mi s au parut ca merita vazute nu trebuie sa fie pe intelesul meu shi nu stiu de unde ai ajuns la concluzia asta eu zic sa o lasam asa :hug: nu sunt rau intentionat in nimic din ceea ce zic :mrhappy: :peace: |
Scuza-ma, mi s-a parut ca m-ai luat mai de sus asa si am reactionat. :oops: Sunt cam certaretz din fire. Imi dau seama ca nu era cazu... :)
|
:peace: :peace: :peace: :peace:
nu i bai cand e gata bolidu sa ma plimbi shi pe mine o tura ? |
1 Attachment(s)
shi ca sa ramanem on topic
alt traznit tot arabate :yikes: |
Re:
Quote:
|
E nebun si asta (arabu),dar tot primul ramane decisiv. Toata lumea care a vazut filmuletul la mine s-a crucit :tears: Stiu baietii sa mearga cu masinile. repect :lol:
|
2 Attachment(s)
nu e ceva deosebit e doar noul Logan S2000 ....
|
nice
pe langa faptul ca e coborata din suspensii parca nu mai e asa de mare tractoru ai cumva idee de cine e facuta mashina shi unde sunt filmate secventele? |
dupa cate am inteles e facuta de cei de la Renault in franta si filmuletzele sunt facute tot acolo...
|
1 Attachment(s)
cu dedicatzie pt corrado-vr6
|
Multumesc frumos :D
:? Mai am un pic de lucru la a mea si pe urma... :o |
sper cu adevarat ca intr o zi sa filmam shi noi asa ceva din mashina ta daca nu asemanator chiar ceva mai tare :censored: :suspiciou 8)
|
1 Attachment(s)
:D Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Si eu sper la fel. Si promit solemn ca o sa fac tot ce-mi sta in putere :lol:
|
1 Attachment(s)
8)
|
1 Attachment(s)
8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:02. |
- Copyright 2026 4Tuning