![]() |
tuning inseamna a imbunatatii performantele masinii atat la exterior/interior cat si la motor
pentru a discuta despre masina, aveti topicul \"discutii despre masini\" topicul asta ar fi mai mult pt poze :roll: |
1 Attachment(s)
in ultimele zile am remarcat pe soselele ploiestiului un superb bentley coupe.....scuze ptr poza dar e facuta din mers si prin geamul masinii :wink:
|
cred ca sta prin zona halei pt ca il vad parcat numai acolo :?
|
si eu l-am vazut dar ma enerveaza tipu este plin de figuri merge cu ea cu maxim 40 si l-am vazut de vreo 5 ori pana acuma deci nu edte coincidenta
|
...adica bentley continental gt. :D
l-am vazut o data pe driver cand manca la volan. nu va doresc. |
eu unu imi doresc masina :lol: :lol:
|
imi pare rau de absenta fratizlor dar in legatura cu ala cu bentleyu' va inselati!!
mie mi-i se pare supertare tipu! i-a rupt in gura pe toti tziganii de la mall!! ce bine imi pare! omu nu merge in basini e imbracat ca lumea! nu vrea sa iasa in evidenta! si cu masina ce sa zic! e supertare!! chiar nu am cuvinte! dar cred ca oricare ar avea ceva mai multe basini cu o masina ca aia! ce ziceti? |
Re:
Quote:
|
jukel te-am vazut intr-o zi prin orash!!! cred ca erai tu :wink:
masina are numere de buzau sau ceva de genu asta?? sa stiu daca erai tu :twisted: :twisted: |
omule acum am vazut ce scria mai sus in topic :( nu ai si un peugeot 206 cu mici modificari?? :?
|
e frumoasa rau masina!!! :D :D :D
|
cum ai ajuns la concluzia ca am un 206?
|
pai am vazut la avatar un 206 bleu si cum am vazut sapt trecuta in ploiesti un 206 cu stiker 4tuning .... bla bla bla
ai inteles ceva? |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
- Copyright 2026 4Tuning