![]() |
aleks...la intrebarea asta doar bautura poate sa-ti raspunda k io.......chiar nu stiu
nush....cand sunt beat.......gandesc mai clar la 45 de grade in sange :lol: |
ieri noapte eram intr-un club, cu \" alcoholu' \" in sange , si m-am certat cu femeia exact p motivul asta, din cauza lipsei de interes pentru persoana ei...
astia ne pun ceva in bautura, clar :lol: :lol: |
poate ca ne pun....cine stie
ciudat e faptul ca ne pierdem interesul pt \"ea\" |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
pai la astfel de ocazii,bautura trebuie consumata conform sloganului:o bere buna sa bea cu masura,nuh?
|
so... ajungem la aceeasi concluzie: sectiune folositoare, clar :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
bai adevaru-i ca reclama aia e ffffff adevarata
asta-iadevarul. in concluzie:daca stii ce si cat sa bei.....(asa,pt tupeu),rau nu-ti merge |
Re:
Quote:
|
pai io ce zic,bei cu masura,pt tupeu,
ca daca stai sa te imbeti.......ce padurice....ce u la volan....ca nu mai deosebesti volanu de roti |
Numa sa nu te apuci sa bei una dupa alta crezand ca-ti creste tupeul ca s-ar putea sa te faci de cacao in fatza la toate gagicutzele alea din club.
ONTOPIC: Sectiune 100% nefolositoare. Propun un pool. Si mai propun sa ne facem conturi pe cool girl :twisted: sa le inpartashim din ideile noastre moderniste :lol: |
Re:
Quote:
dupa ce te incrancenezi pe sectiunile serioase, si te enervezi ca aia nu stiu ce vorbesc, ca ceilalti se incapataneaza sa repete o tampenie, ca ala e la primele trei posturi da' se cearta cu tine pe o kestiune de care a auzit doar la tv, dupa ce cauti specificatii, rascolesti dupa raspunsuri, etc, vii pe sectiune pe femei, si te recreezi, ca doar n-om fi si noi niste universal soldier, sa mergem doar inainte pe un singur drum, fara femei, fara mama fara tata :lol: :lol: aici e doar relaxare tata, re-la-xa-re :wink: |
Da man ai dreptate e bine sa apelam la femei pt re-la-xa-re dar sa apelam la dealea adevarate :lol:
|
Re:
Quote:
eh, sa zicem ca aici mai imparim din experienta noastra, si mai vedem cum au dat-o altii nasol, sa nu fim si noi asa ... |
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning