![]() |
Re:
Quote:
|
am stat unpik si m-am gandit
dak ar fi sa iau ceva in rate de un kalos ce ziceti? un 1.6 16v si chevrolet astea care sunt la noi acuma in locu la daewoo ce motor au? tot de daewoo sau e de chevrolet? cine stie sa-mi raspunda si mie plss :) R3SP3KT |
are un prieten kalos... e mai prost ca loganul, probleme cu cutia, rigid, consum ridicat, piese scumpe dupa garantie...
|
deci io nu am auzit pe nimeni sa foe multzumit de kalos
consumul:urban de la 10 in sus iar performantzele,e mult spun ca-s mediocre |
deci nush cum sa va spun
un var de-al meu are kalos si mi-a zis ca e multumit de mashina e fiabila,n-are treaba lucru care l-a deranjat intr-adevar e consumu in oras in rest nu a zis altceva de rau :) |
ai putea sa iti iei de bani astia :arrow: Opel Tigra 1,6
Opel Vectra A 1,8-2,0 Opel VEctra B 1,8 Daewoo Espero 1,8 Daewoo Cielo 1,8 Ford Mondeo Ford excort Opel omega B |
cielo 1.8 :shock: poate 1.4
|
pai m-am gandit ca daca da 3000-3500 pe cielo..isi permite si de un motor de calibra.. :roll: ...ca stiu ca cielo are un motor mic...
|
dar totushi un daewoo espero nu e mai simplu de modificat la motor decat un cielo??
|
Re:
Quote:
in acest caz eu recomand cielo investitia este ceva mai mare decat la un espero,dar cielo este mai usor cei care stiu cum trage un espero SFI 8) |
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: ce mod de a spune :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
LOOL :lol:
auzi aleks v-am mai intrebat yo tu personal de un golfulet 2 ce zici? se merita sa faci ceva din el? :?: |
Re:
Quote:
sunt usoare, sunt nervoase modelele pe benzina. ieir am stat cu un prieten care isi modifica un golf 2 a pus motor de golf 4 1.9 tdi de 90 de caluti mai are de modificat ceva pe la partea electronica, planetarele si cutia de urcat pe ea oricum omul merge cu ea asa, cu cutia si planetarele de golf 2, si cu tampoanele de motor de benzinar, si cu pompa de injectie mecanica. si trage de rupe , kiar s-au adaptat perfect. eu zic ca poti scoate ceva super bun din el cu putina munca si fara sa te rupa de bani. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning