![]() |
Re: BMW M3 by Hamann: Filmul noir revine
Prescurtarile de genu E92 reprezinta codul fiecarei serii de BMW in parte, nu doar la M. Fiecare model are un cod , in functie de seria careia ii apartine, generatie ( intre ce ani a fost produs ). De ex preferatul meu de la BMW este E39 ( cauta asta pe google, si ai sa vezi ).
Legat de acest M3, sa zicem ca e un supercar placut, pe care oricine si l-ar dori in garaj. Un singur lucru ma deranjeaza.. acea coada de rechin care a inceput sa ma enerveze pt ca o vezi mai nou pusa pe toate masinile de toti taranii.. si alaturi de acel eleron de pe luneta, chiar nu mi se pare ca arata grozav. Fara acea antena si doar cu eleronul de pe capacul portbagajului masina ar fi fost VIS ( nu ca asa nu ar fi ). |
criminal ma lasat fara cuvinte..o sa tin poza cu el la avatar 5 ani deacuma:))
|
daaa...e criminala!!!! exceptand eleronul...putea fii un pic mai indraznet da oricum e bine si asha...
|
tot respectul pentru cei de la Hamann....... tuneaza masinile cu cel mai bun gust dupa parerea mea...
|
Ce poti sa mai spui la o asemenea masina. Prea tare , ca orice M care trece pe la Hamann.
|
Tare M3 asta nou.Nu mai zic cand isi pune amprenta Hammanu'.....Pacat insa k e cam scump,nu?:sad:
|
asta e un uragan pe roti...negre...
|
cand spui hamann, spui totul :D
|
de cand a aparut ... numai vise umede .... :D
|
arata super bine...:D
|
astia de la hamann 'este' nebuni, auzi M3 tuning ... f. f. frumos un 10+
|
simplu si frumos ...:X M
|
... reusit, ca orice kit de la ei...
|
personal prefer fosta serie 3....dar kitul asta arata destul de bine...jantele sunt bomba.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning