Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - rock_angel (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/74712-machete-lucru-rock_angel.html)

Most_Wanted 04-05-09 17:28

Re: Machete in lucru - rock_angel

...chiar nu vad un final reusit la BMW .....
deci o macheta , este o macheta care reprzinta un lucru, sa te apuci de ea sa o modifici nu prea are rost , pentru ca orice i-ai face nu va iesii bine , ie cel putin mi se pare hidos BMW`ul , pierdere de vreme , nici LSD`ul nu e ok

nu te supara pe mine dar eu nu vad un final bun , probabil ma insel, dar arata HIDOS , dupa cum se vede stilul tau de lucru cred ca vei avea probleme la finisaje ,

om vedea , poate te-am ambitionat mai tare..... dar daca vrei sa faci o treaba, fa-o ca lumea.

rock_angel 04-05-09 18:26

salut!....nu ma supar..dar...macheta inca nu e gata..mai am de lucru la ea...de chituit acolo unde e nevoie...+alte chestii la interior.....o sa vedeti rezultatul final weekendul acesta:)

rock_angel 08-05-09 21:26

6 Attachment(s)
revin pe topic..bmw-ul este acum vopsit si are alt set de jante(nu se vad bine din cauza blitului)..si..acum nu mai are manere la usi..nu mai are nimic pe capota..nu mai are grilele fata si nu mai are numere:twisted:

world_eye007 08-05-09 21:37

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 2288113)
...chiar nu vad un final reusit la BMW .....

+1 :D
BMW fara nari = no bmw :???:

mateiush 09-05-09 08:00

mf culoarea sa vedem ce iesie,bafta in continuare

NSL_ADY666 09-05-09 08:47

de ce i-ai scos grilele :( :( :(?

rock_angel 09-05-09 11:58

9 Attachment(s)
am asamblat o mare parte din macheta..si arata foarte nasol acum...imi vine sa ma bat singur...o sa mai cumpar o macheta la fel pe post de masina donatoare:(

dnt_95 09-05-09 15:31

de ce iti trebuie masina donatoare? ai stricat piesele?
lsd-ul chiar nu se potriveste...la masina asta:(
daca tot i-ai pus jantele astia si ai vopsit-o culoarea asta trebuia sa ii faci si un bodykit:)
si lasa-o mai jos
bafta !!!

rekin 09-05-09 16:23

ai astupat narile:(,ce ai facut cu super glue la usi?
Da bine culoare si jantele!!

dnt_95 09-05-09 23:54

probabil de la lsd

rock_angel 10-05-09 10:20

da..de la lsd este super glue...dar...voi face tot lsd...numai ca nu voi mai folosi asa cevaX(..(ma refer la super glue) si macheta va avea alta culoare...dar..asta dupa tezele cu subiect unic

manu_96xls 10-05-09 19:13

Păi cum, la 20 de ani teze cu subiect unic?:???:
Lăsānd gluma la o parte, macheta a ieșit cam rău! Caută alt stil , dacă o refaci, că ăsta nu o prinde bine!;)

Darius DMS 10-05-09 20:07

la bmw,lsd sunt functionale?daca vrei sa iasa un bmw super,desfunda-i narile folosind bormasina....curata narile de poxilina sau ce ai pus tu si pune-i un bodykit frumos....bafta;)

rock_angel 11-05-09 16:56

@manu_96xls....am 14 ani nu 20:))...am avut motivele mele pentru care am scris ca am 20...si @darius_DMS...lsd nu sunt functionale..si nu desfund narile;)

Most_Wanted 11-05-09 18:15

Arunc-o frate , du-te ia alta si pastreaz-o intreaga , sau ii schimbi doar jantele si vopseaua ,

pacat de munca pierduta si timpul pierdut . spor la urmatoarul proiect , dar chiar iti mai arede sa faci asa ceva la machete? mai bine daca modifici , modifica cate putin la ele, gen jante , vopsea,

...nu merita.

All times are GMT +2. The time now is 00:24.

- Copyright 2026 4Tuning