![]() |
Re: Echipa romana la Sinsheim 2008
Nu mai inteleg nimic!
Oricit de mult mas chinui sa inteleg ca sunt anumite neintelegeri, rivalitati si orgolii totusi un grup de romani au luat locul 1 in acest concurs surclasind tari cu traditii si resurse mult mai mari! Din sutele de poze din "Galerie foto Sinsheim Car&Sound 2008" nici macar o poza cu romanii nostri sau cu masina facuta de ei ? Si se mai si afirma citez: "o galerie foto completa cu toate exponatele prezente" Totusi forumul asta ar trebui sa fie pentru informare zic eu ! Cred ca pina si dinamovistii sau rapidistii cind joaca steaua in liga tin cu steaua ca doar sunt romani daua incolo de treaba! Nu intentionez sa stirnesc polemici dar pe cuvintul meu nu m-am putut abtine !!! Nu zice nimeni ca esti obligat sa promovezi un show sau mai stiu eu ce concurs dar sa mai dai si sute de poze cu oricare masini numai cu a romanilor care culmea au mai si cistigat , sa mai afirmi si ca sunt "toate exponatele", e in opinia mea prea de tot ! Date find conditiile nu cred ca voi mai posta pe acest forum nu ma simt respectat |
nici eu nu am gasit poze... pacat.
in orice caz vreau sa felicit aceasta echipa, care a reusit sa dea o palma intr-un fel celor care au mult mai multe posibilitati... FELICITARI!, si sa o tineti tot asa. |
Quote:
I-am raspuns si lui Bogdan pe aceeasi tema in alt topic. Te intreb si pe tine. De ce preferi sa presupui sau sa lansezi o polemica in loc sa pui o intrebare. Ca ti-am recitit postul si nu vad UNDE AI INTREBAT DE CE nu au aparut poze cu masina respectiva. Eu si Cristi (Mamutu) am facut pozele din galeria respectiva. Daca vrei sa stii de ce nu a aparut acea masina (si altele) poti sa intrebi, dar asta dupa ce iti scoti din cap definitiv ideiile cu cenzura, orgoliile si alti cai verzi pe pereti. Mai ciudat mi se pare faptul ca ai scris acest post pe un topic DEDICAT acelei masini castigatoare si nici macar asta nu iti spune nimic! Nu pot sa nu-mi ridic propriile semne de intrebare. Referitoare la logica discutiei, binenteles. ;) Bine ca biliard putem juca, da' o intrebare nu ne iese pe gura. ;) Vom selectiona pozele cu masinile lipsa de la cei care le au (Fusco, Dan, etc) si le vom adauga in galeria foto. Noi nu le-am avut din motive tehnice si de conjunctura. Adica din bun simt fata de cei care lucrau sa termine masina cand am fost noi acolo... Mai multe detalii pe viu, daca e nevoie. Da, stiu, din galeria foto mai lipsesc cateva masini. Din aceleasi motive obiective. Am spus "toate" fiindca erau peste 95%. Dar asta e o problema de forma, nu de fond. Mi s-ar parea stupid sa ne agatam de acest detaliu. |
24 Attachment(s)
Pozele sunt din albumul lui Nae. Multumim cu aceasta ocazie si le punem si aici la vedere, ca sa nu se "scoale" spiritele inutil. :-) Le-am atasat si galeriei foto.
Curand preluam "marfa" si de la Dan (vrx) si o atasam si aici, si in galerie. Dincolo de ce am transmis pe viu, FELICITARI! Restul cuvintelor sunt de prisos. |
11 Attachment(s)
.............
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:42. |
- Copyright 2026 4Tuning