![]() |
fffff frumos orash aveti :D...chiar daca sunt din oradea...am bunici in sagu si mai vizitez din cand in cand \"coclaurile\" voastre p`akol :D
bafta :D |
k. expo din octombrie targ erotic... decembrie cadouri... noiembrie? ar-medica
Merge si asta mentionat nu? poate e vreun doctor care e interesat de instrumentar si aparatura medicala. :lol: |
@AMBRA
Ce frumos sa vezi orasul unde ai fost nascut! Mai multe poze actuale ar fi super! cu |
Re: ARADUL DE IERI SI DE AZI
nusth ce rost are topicu asta pe un site de tuning.....
p.s. preludegreen.....n-ai pierdut nimik...numa gropi si mizerie peste tot.... |
Quote:
Asa de rau ??? |
mah nu e chiar asha de rau..ca sunt orashe unde e mai rau ca la noi...dar nici bine nu e...drumurile sunt de tot rahatul....mai ales prin orash...nu-tzi vine sa scotzi mashina pe centru :(
Cat despre mizerie...da...e praf mult acum ca s-a topit zapada....dar n-am mai vazut gunoi pe strada de mult timp :) |
Era ascuns sub zapada; la fel ca gropile.
|
era zapada ascunsa in gropi....nu gropile in zapada :)) si despre centru....mai bine nu vorbim....ca parca faci offroad de la primarie pana la podgoria...
|
Cele mai nashpa drumuri... in fiecare zi il pomenesc pe cel ce nu se ocupa de ele
|
15 Attachment(s)
Quote:
|
7 Attachment(s)
:arrow: distractie prin cluburile din arad 8) ;)
|
wouuuu....
|
Quote:
|
vad ca numa poze frumoase derpre Arad ....partea mai urata nu o atam .....ca nu tra sa vada tot romanu ce e la noi .....dar cum zicea cineva mai sus ca sunt orase mult mai naspa ca si Aradu .....asa ca ......;);)
|
Quote:
:rolleyes2 pai fa tu niste poze cu partea urata a Aradului asa ca sa vada tot romanu... ce e la noi.... :idea: dar nu cred ca e chiar asa dramatica situatia pe cat vreti voi sa o prezentati ...:rolleyes2 mie mi se pare un orash frumos , relativ curat , in care te poti simti bine , te poti relaxa si unde inca mai exista cate un pomishor .. un parculetz... un spatiu verde... in leg cu drumurile ,aici sunt de acord ,situatia e destul de neplacuta... dar sa speram ca nu va fi mereu asa...:evil: deci per total e un orash mai mult decat ok si eu sincer ma bucur ca inca nu a ajuns si la noi febra , nebunia , nesimtirea ,agitatia si forfota care deja vad ca se infiltreaza si prin unele orase din vestul tarii ,avand ca exemplu probabil ''stralucita noastra capitala europeana'' |
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning