![]() |
Re: Masinile Noastre (nou)
4 Attachment(s)
Quote:
|
8 Attachment(s)
daca tot se prezinta masini si nu prea am vazut ursi..m`am gandit sa pun si eu e30`urile noastre..asta ca sa nu se simta LAF`UL singur!:D
ambele 2.5 12v una este in proces de recarosare..care are in totalitate inima si restul de accesorii a vechiului KEZ :)cred ca o stiti de cand era a fratelui lu` preparatul..si celalalt este sje care urmeaza sa fie inmatriculat si cu o inima pe masura..un 2.5 24v (...........) asa cum am fost alaturi de dani laf la fiecare invitatie primita la concursurile organizate de nsl,ma refer la show`uri,impreuna cu fratele meu mai mare (alex kezzy) ne`am gandit sa investim ceva in unul din ele si sa ne tinem si mai aproape de 4L v8! cam intr`o saptamana ne vom prezenta in direct la intalnire si vom vorbi mai multe :) |
2 Attachment(s)
Asta e super nova mea.. momentan doar un filtru sport niste folii si ultima tpba finala schimbata... restu mai urmeaza pe parcurs
prima poza e asa cum e ea.. si a 2a facuta in virtual tuning si ma bate gandu sa o fac tot asa |
6 Attachment(s)
din cadrul filialei buzau :rolleyes2 hop si eu :twisted:
|
6 Attachment(s)
boo....diferentza tzine de detalii..asa spunea cineva...:P
|
4 Attachment(s)
Deocamdata astea sunt pozele ...masina este aproape gata ....o sa revin cu poze cand e gata. Numai bine
New member NSL C-TA |
8 Attachment(s)
Quote:
să pun şi eu poze cu verzitura..ca de' are culoare acum 8) still underconstrucion :D Quote:
|
Cititi si voi postul de deschidere al acestui subiect....asta pt a nu va supara daca va dispar posturile! Sun N locuri unde puteti discuta ....va rog !
|
5 Attachment(s)
Dacia Logan kit exteriro unicat, faruri stopuri arcuri Weitec -30 (zilele urmatoare vin H&R -45) jante Wolfrace cauciucuri fata 205 40 R17 spate 225 45 r17, interior in doua culori, volan din piele, DVD, subwoofer format din 2 Pyle 400 W RMS fiecare, statie Blaupunkt (momentan doar pentru boxele masinii urmeaza si pentru subwoofer), lumini la picioare, aerograf capota, plafoniera si lumina la numar pe leduri, distantiere la rotile spate 30 mm, evacuare completa Borla dubla functionala. Urmeaza cateva schimbari majore la partea din fata. Cred ca astea ar fi pentru moment
|
3 Attachment(s)
N S L cluj
|
1 Attachment(s)
O poza putin mai altfel de la Cluj pt NSL.
Attachment 796479 |
Re: Masinile noastre (nou)
3 Attachment(s)
In primu rand bine v-am gasit si multumesc pentru primirea de la Pitesti.
Una din masinile mele (pe care banuiesc ca o stiti e Loganul GGD)! celelalte 2 masini cu care ma vedeti mai frecvent sunt: Toyota Avensis si Mitsubishi Lancer (pe care cei care au fost la Pitesti au si vazut masina) |
5 Attachment(s)
Cateva masini ale NSL-ului la o filmare pentru o emisiune de pe Canal 1 care a fost difuzata asta seara de la ora 20:00 pana la ora 22:30 unde au fost invitati cativa membrii NSL (Florica,HAI si KNS) dar si Gratzian. :lol:
Asteptam inregistrarea. :lol: |
5 Attachment(s)
punto powaaa :D,din pacate inca neterminat
Attachment 969847Attachment 969848Attachment 969849Attachment 969850Attachment 969851 |
sal
va rog imi explicati cum pun si eu niste poze aici ca sunt si eu nou si nu stiu:oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning