Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Cluburi/Discoteci/Baruri - locuri de distractie (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/7429-cluburi-discoteci-baruri-locuri-distractie.html)

Ariana 19-09-05 11:26

Abia acum am apucat sa citesc ce ati scris aici pe topic. Caracterizarea facuta de Flavia e foarte ok,n-am fost peste tot, dar asa am auzit si eu in mare despre toate localurile prezentate de ea.
As avea o completare: ESCAPE ii tare... Eu cand ies aproape tot acolo merg... Joia ii student's party, muzica super misto(mai putin daca DJ nu s-o desp de prietena :P ) Si se combina lumea pe acolo din cate am auzit...si nu numai. ;)

valib 11-12-05 20:34

am vazut la MTV Heat'ul....beton:)
trebe sa dau o vizita si eu pe acolo....ca n-am fost de un secol
alte cluburi nou infiintate...sau alte localuri preferate?

TVMfelina 12-12-05 06:36

vizitatzi si BALI. nu e urat si muzica e buna! nashpa e ca totdeauna e suprapopulat.

markuletz 19-02-06 13:19

in oradea merg la cafea la zara sau asa ceva(ii pe centru,si are si etaj) da daca nu sunteti fumatori nu vi-l recomand(foarte mult fum).seara de obicei in lord's(nu pot spune k imi place foarte mult da prietenii mei acolo merg de obicei,oricum ii ok).prin decembrie am fost in joy(ok,da cam mic si nu prea mai tin minte k eram cam turta cand am ajuns acolo :oops: )

AleXXL 19-02-06 20:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"markuletz\"
in oradea merg la cafea la zara sau asa ceva(ii pe centru,si are si etaj) da daca nu sunteti fumatori nu vi-l recomand(foarte mult fum).seara de obicei in lord's(nu pot spune k imi place foarte mult da prietenii mei acolo merg de obicei,oricum ii ok).prin decembrie am fost in joy(ok,da cam mic si nu prea mai tin minte k eram cam turta cand am ajuns acolo :oops: )

tuh de unde eshti ?...ca vad ca nu eshti din horadea :D :P :wink:

SoundIdentity 19-02-06 20:27

dute la ciresica acolo e cool :D :D :D :D :D

valib 19-02-06 20:28

recomand sa mergeti la Ciuperca, vederea e superba noaptea, si pe deasupra mai este si Cafeneaua/Restaurantul/Barul ala acolo sus...unde e destul de placut...

SoundIdentity 19-02-06 20:45

am un birt intre mine si gabi cu tuning shop-u ca vin cei mai selecti \"alcoolisti\"baru ala e o rusine intre un tuning shop si hi-fi center! :(

AleXXL 19-02-06 21:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SoundIdentity\"
am un birt intre mine si gabi cu tuning shop-u ca vin cei mai selecti \"alcoolisti\"baru ala e o rusine intre un tuning shop si hi-fi center! :(

ala merita desfintzat :lol: :lol: :lol:

SoundIdentity 19-02-06 21:46

pai facem tot posibilu cu vecinu sa facem bar tuning & sound

Mihaitza_tdi 20-02-06 09:22

:D :D !!!!!!!

Mihaitza_tdi 20-02-06 09:23

Cu siguranta ar fii cel mai tare bar din oras!!!!!!!!!!!
:D :D

SoundIdentity 20-02-06 23:44

cola =un nos cu gheata si lamaie

Ciky 21-02-06 20:27

heat ii ok,seven-varza,downtown-crasma,iar faimosul ESCAPE ii cel mai de *** loc din orashu asta,ii plin de mukoshi,tata are la tzara o pivnitza mult mai beton ca ESCAPE-ul!

SoundIdentity 22-02-06 23:30

stradivari este o jaleeeeeeee!!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 06:17.

- Copyright 2026 4Tuning