Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Taxa Lunara NSL (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/74209-taxa-lunara-nsl.html)

feryboy 10-04-08 23:52

Re: Taxa Lunara NSL

Nu multumesc

TheMaax 10-04-08 23:52

Quote:

Originally Posted by feryboy (Post 1478401)
Nu multumesc

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

DONU' 11-04-08 01:28

Nu stiu ce sa zic cu contul. Deocamdata nu cred ca putem face un cont pe filiala Ploiesti, iar ca sa folosim banii din contul NSL-ului pe toata tzara ajungem sa ne incurcam intre filiale. Ne gandim la o solutzie, daca nu, ii strange unul din noi atunci cand e cazul sa comandam tricouri, shepci, parasolare sau legitimatzii. Iar banii din cotizatzie ar fi bine sa-i pastram pentru evenimente auto cu intrare, sau pentru taxa atunci cand trebuie sa participam la vreun concurs. Mai nou, se va plati si taxa de inscriere in club, dar trebuie sa vorbesc si cu NSL Bucuresti ca sa stiu exact despre ce e vorba si catzi bani trebuie datzi.

Vibe 11-04-08 01:43

pai atunci sa propunem un ``casier `` .... cei care vor sa-si prezinte candidatura sa o faca aici:)

andrei_hrz 11-04-08 03:14

pot sa fiu eu ca mai vreau sa imi schimb si eu cateceva la masina poate un sunet mai puternic ca vad ca am ramas un pic in urma.dar stiti voi vorbele lu arnold din terminator :))))) am glumit sper sa intelega toata lumea glumea ca in ultimu timp nu s-a mai putut glumii ca si iti faceau vulturii ocol.

DONU' 11-04-08 12:48

De multe ori cel care nu gusta de niciun fel glumele esti tu. Ca doar de-aia ai si iesit din club Andrei din cate imi aduc eu aminte. Nu mai lua in serios absolut tot ce se vorbeste pe forumul asta ca nu rezolvi nimic, ba din contra iti mai faci si dushmani.

alex2see 13-04-08 22:29

daca nu gasiti pe nimeni cred ca va pot strange eu bani

TheMaax 28-06-08 14:49

Cred ca a trecut destul timp ptr discutii si controverse ............... s-a votat si majoritatea a hotarat: Se va reinstaura TAXA LUNARA NSL PRAHOVA! Acestea fiind spuse rog Presedintele de club sa desemneze un casier responsabil si sa se ocupe de colectarea taxei in fiecare zi de 30 ale luni cu o marja de 7 zile iar cei ce nu se vor incadra sa suporte o supra taxa de intarziere de 1ron/zi iar daca se depaseste 30 de zile inevitabil sanctiune sau exluderea din Club! Taxa hotarata a fost de 10 lei/ luna! O zi buna in continuare!

shantzu 28-06-08 15:05

taxa de intarziere ?
Sa fim oameni seriosi SSP-ule...

TheMaax 28-06-08 15:08

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1618032)
taxa de intarziere ?
Sa fim oameni seriosi SSP-ule...

Nu de inscriere taxa lunara ................... sa votat!

dolb 28-06-08 15:08

cat scandal si tamtam pentru 10 lei :):lol:

TheMaax 28-06-08 15:10

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1618039)
cat scandal si tamtam pentru 10 lei :):lol:

Uita-ti mah rad alti de noi ................... rusine, haide-ti sa ne mobilizam, hai baieti e vb de doar 10 lei dao dracu nici la curve nu te duci cu banii astia!!!

dolb 28-06-08 15:52

:) :lol: :D ma nu rad de voi toti.. doar de astia care au facut scandal :) vorba ta.. nici la curve nu te duci de banii astia :lol::lol::lol:

DONU' 28-06-08 17:53

Quote:

Originally Posted by TheMaax (Post 1618019)
Cred ca a trecut destul timp ptr discutii si controverse ............... s-a votat si majoritatea a hotarat: Se va reinstaura TAXA LUNARA NSL PRAHOVA! Acestea fiind spuse rog Presedintele de club sa desemneze un casier responsabil si sa se ocupe de colectarea taxei in fiecare zi de 30 ale luni cu o marja de 7 zile iar cei ce nu se vor incadra sa suporte o supra taxa de intarziere de 1ron/zi iar daca se depaseste 30 de zile inevitabil sanctiune sau exluderea din Club! Taxa hotarata a fost de 10 lei/ luna! O zi buna in continuare!

Auzi la el, s-a reinstaurat taxa...
De unde vii tu cu legile astea mah, sa se perceapa taxa de intarziere...??? :shock:
Membrii NO SPEED LIMIT Ploiesti sunt prietenii mei, la fel ca si cei din afara clubului. Noi n-avem divergentze intre cluburi sau cu outsiderii.
Iti reamintesc ca suntem seara de seara impreuna pe strazi, radem, glumim, ne ajutam si ne spirjinim atunci cand e nevoie.
De unde vii tu si impui o supra taxa de intarziere de 1ron/zi iar daca se depaseste 30 de zile inevitabil sanctiune sau exluderea din Club!? Inevitabil sanctziune? Adica ce faci? Le dai puncte de penalizare la Politzie? Le inchei proces verbal?

Eu Donu' impreuna cu Blondu' DOG am hotarat ca deocamdata sa nu fie nicio taxa.
Pe viitor, daca vom impune vreo taxa aceasta va fi de 20 Ron lunar, bani cu care vom comanda un banner mai mare cu NSL Ploiesti, vom incerca sa facem gratuita intrarea membrilor filialei la diferite expozitii, curse auto, ca pana la urma tot banii nostri sunt si trebuie sa-i folosim in avantajele filialei.

TheMaax 28-06-08 17:57

Poi cand Bonule???????? Cand vom avea bani de banner! Hai sa mai miscam ceva pe aici! Prieteni , neprieteni fara reguli nu putem sa facem nimic si asta am mai discutat-o plus ca majoritatea dintre noi asta am votat!!!

All times are GMT +2. The time now is 00:36.

- Copyright 2026 4Tuning