![]() |
Re: my car dacia 1310
si motoru'? schimbari ceva sau doar il faci sa functioneze bine? Ce fel de bari o sa pui? sau nu mai pui deloc? Nu te-ai gandit sa-i pui faruri de 1300, nu dinastea rotunde. O face mai agresiva si nu trebuie cumparate doar farurile si grila (cred).
|
nu ...la motor nu ii fac mare lucru .... caut axa cu came ... de renault ... si stiu o combinatie buna pe la jiglerele alea ... mici modificari si pe la benzina sa traga ceva mai bine ... deocamdata ...dar eu vreau sa ii schimb motoru ...
|
si bari ii pun dalea patrate ... si cu buzitza jos ... sau poate gasesc niste bari ceva .. dar ce am vazut pana acum la daciile astea .. sunt oribile :D si pe faza scurta vreau sa ii pun faruri cu lupa .. si eventual xenon :D.. mai e pana atunci ...... mai am de cheltiut ceva banuti cu ea ;))
|
Quote:
|
cam ce secret stii pe la jiglere cu axa de renault :-? as vrea sa fac si eu ceva daca nu sunt modificari majore:D
|
stiu k trebuie schimbate aripile !!! ms apline.... jide... dar nu vrei sa iti spun pe forum :))
|
vreo 131 cai asa cred ca ii pun woy imi ajunge pe 1000kg saucat are dacia :D
|
bla bla bla ....
|
acum poate ca nu ma crede nimeni dar am solutia foarte usoara la un aspirat 1,6 dar e cam maricica investitia ma duce cam 10 mil ma mai gandesc poate facem ceva pana la vara
|
....bafta:d
|
Munciti Munciti MUNCITI . acum o juma de luna lumea vorbea k o sa mergem la munte . Trebuiau sa mearga ieri la munte 3 sau 4 dacii . Ce zici a mers vre-unu ? NU decat eu si Andrei
|
Treaba e k nu mai cred pe nici unu daca o sa mai zica sa mergem undeva . O sa intreb lumea mergi sau nu nu merge asta e . si sti foarte bine cum sta treaba cu astia . nu are rost sa vb aici ... bafta cu proiectu
|
nu mai zic nimic :(
|
arata bine proiectul...asteptam poze mai noi cu ce ai mai facut la ea:X
|
am si eu o intrebare ... spuneti-mi si mie ce sa ii fac la motor .. sa nu mai dea fum albastru .. masina e nemearsa de 8 ani .. ms!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning