![]() |
eu zic ca a castigat cine trebuie ... oricum mersi celor care m-au votat ;)
P.S. nuj ce are netu .. acuma 5 minute am prins shi eu sa mearga .. ca tot nu mergea .. |
Sandrin normal ca a lui soricelul pare cea mai aproape de realitate avand in vedere ca spoilerul e acelasi doar ca a pus plasa.
De observat este si faptul ca, coupe-urile lui xzibit si a lui soricelul au geamul din spate cam ciudat pt un coupe si portiera cam scurta. Cea mai bine lucrata mi se pare a lui Blowwind. Normal ca are mai multe greseli ca cea facuta de soricelul pt ca e mult mai lucrata. Ar fi mers grila tot din plasa ca sa nu se mai vada liniile alea asa, dar dupa cred ca ar fi venit ciudat cu atata plasa. La soricelu imi plac jantele si cum a intunecat habitaclul ... la blowwind se vede cam urat stalpul central. Mergeau si geamurile laterale mai inchise la soricelul. La xzibit cel mai deranjat e ca arata ca un model vechi. 1.blowwind 2.soricelul 3.xzibit |
ok...deci propun inchiderea topicului deoarece xzibit a participat cu o masina furata de pe magicmanu...va multumesc...sant0s ... tng !!!
|
si noi iti multumim fiule
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:32. |
- Copyright 2026 4Tuning