![]() |
Re: Divizia pana para sutelor :P
tare cu reclamatia la OPC.ce le zici;ca,"contine e-uri"sau nu ti-a dat bon de casa
|
nu mah :) .... k nu avea ambalaju tradus in 2 limbi :) .. din care una de circualtzie internationala :) .... plm .. gaseshti un motiv sa faci plangere k sa iti ofere un abonament pe viatza :)
|
la acelasi produs desigur...
sa vad cum ai sa te duci la aia peste vreo 20 de ani, knd o sa aiba vreo 50 :D:D |
eu 1 nam cuvinte da daca sant pline de fite si increzute le dau cu flit imediat
|
Numai zmei pe aici...unu da cu flit imediat, altu cine stie ce dracu le mai face.
Mai baieti am si eu o rugaminte: sa o lasati mai moale cu comentariile de orice fel la adresa fetelor, nu de alta, dar Andreea(in alb) are un iubit pe care va asigur ca doriti sa il cunoasteti sau sa va cunoasca el prin prisma acestei ipostaze. Mai ganditi-va ca chiar daca el nu intra pe aici poate are cunostinte care intra. Pe langa asta nu e frumos sa luati poze din ziar sa le puneti pe net si sa va dati voi cu parerea despre respectiva persoana. Intr-un final as dori sa rog un moderator sa stearga topicul asta pentru ca mi se pare imbecil. Numai bine! |
calm indianule, inteleg k ai legaturi directe cu fetele si te deranjeaza, dar... fetele au facut poze publice, n-a afisat nimeni imagini private, si oamenii isi dau cu parerea, normal :)
p.s.: nu k n-as fi deacord cu tine k unele comentarii nu-si au rostul.... |
Quote:
Pai e normal sa ma deranjeze zic eu, iar pozele au fast facute publice daca nu ma insel pe gsp la divizia "cum sa vindem mai multe ziare". Nu cred ca si-au dat ele acceptul sa apara poze pe 4tuning si sa debiteze unii... Tot threadul nu are rostul. |
Prietenul ei ar trebui sa fie mandru ca toti baietii o admira :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning