![]() |
CA SA TERMINAM ODATA PT TOTDEAUNA!! Noi ne aflam in anul de gratie 2005 iar tu ne vorbesti despre un model din 2002!!!! :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: !MAN! Daca erau atat de bune, cum de se mai vand si astazi? Iar tu compari un model care la vremea lui a costat 450USD cu unul care costa 200! Ti se pare ca vorbim aceeasi limba? Ma mir ca nu il compari cu F1 sau cu PREMIERE! Noi am vorbit aici de \"value for money\" nu de antuchitati!! HAI SA VORBIM DESPRE UNITATI 2005!!!! :shock: :wink: :wink: Iar eu aici am incheiat subiectul! Un sfat: NU VORBI DESPRE CE NU STII!
Poate iti va fi folositor:www.caraudiomag.com ; www.memag.com :wink: Si mai afli ca sunt atat de multe branduri bune de acolo de unde ICE vine! |
auleu... :shock: parerea mea este ca nu ar trebui sa \"puneti chiar atata suflet\" ... sau mai pe romananeste sa nu ajungeti sa va certati pe baza unui subiect, deoarece sunt sigur ca majoritatea care posteaza au fiecare in parte o experienta proprie si pareri personale despre un produs sau altul, ...nu de alta dar majoritatea pareti de treaba si dornici sa ajute pe cei cu intrebari si probleme, iar intre lume buna nu trebuie cearta :wink: numai bine! :wink:
|
Si legat de head unit-uri, un prieten mi`a recomandat alpine, spunea ca sunt cam cele mai bune din cercul Pioneer, Kenwood, Alpine. Asa ca il recomand si eu mai departe, bafta cioli ;)
|
decibels...e bine de vazut ca la varsta ta esti pasionat de subiect si dornic sa inveti. Si sa nu ma intelegi gresit, Alpine are si playere bune si foarte bune. Dar sa spui ca e cel mai bun fiindca asa \"ti-a zis un prieten\"...nu e sanatos. Incearca sa aduni putina experienta si sa vorbesti din ea. E cel mai sigur lucru. :wink: Cel mai bun produs este acela care iti place, care ti se potriveste, care iti indeplineste cerintele actuale si care ti se incadreaza in buget. Indiferent de marca, forma sau culoare.
Toti avem pareri personale si toti incercam sa le sustinem DIN EXPERIENTA. Ceea ce inseamna ca, intr-un anumit punct, toti avem dreptate. Probabil cea mai buna cale e sa ramanem deschisi la nou pastrand ceea ce stim deja. Si sa reusim sa fim moderati si sa ne respectam reciproc parerile, chiar daca la un moment dat ele sunt diametral opuse. :wink: Cel putin asa ar fi frumos. |
Desigur.... ahm :) ai perfecta dreptate, mai ales cu experienta. :oops:
|
WISE GUY: pai tocmai asta e ideea, ca HU ala din 2002 il bate la cur pe ala din 2005. daca stam si ne gandim putin, treaba cu fabricarea unui model mai mult de 1 an sau 2 este irelevanta. Becker fabrica un model de 6 ani si costa de te doare curu. eu am spus ca aparatul ala poti sa-l achizitionezi acum la 6.5 mil. putin ma intereseaza ca este model 2002 daca este mai performant decat unul din 2005. nu este obligatoriu daca e model 2005 sa sune mai bine decat unul din 2002. Sincer am mai multa incredere in modele mai vechi decat in muraturile astea care ies ca pe banda rulanta acum. Alpine F1 Status 7990 din 2002 este mai bine cotat decat actualul F1 9990.
Mi se pare normal sa lauzi atat de mult acel Planet Audio din moment ce il comercializezi deci discutia nu mai are nici un rost. |
MI-AI ZIS-O! Si mai vand si alte prostii cum ar fi JL AUDIO, STINGER, AUDIOVOX, JENSEN, STREET GLOW, BOSS AUDIO s.a.m.d n!Gresesti! Nu il laud si nu mai discut! Daca tu zici ca ai un magazin, cred ca stii ce inseamna value for money! Iar oamenilor, in general le plac lucrurile noi! Si masinile altadata se faceau mai bine! Nimeni nu-i contesta calitatile dar e un model iesit din fabricatie!
Iarta-ma, daca suna asa bine si sunt asa bune vreau si eu vreo 30-40 buc., crezi ca imi poti livra? Si ce fac cu ele daca se strica 20? Nu vreau sa fiu lipsit de eleganta si sa ma mai cert cu tine, dar cred ca nici nu prea ai rabdare sa citesti tot ! Mai citeste odata tot ce am postat eu si ceilalti, care cu siguranta nu sunt angajatii mei si cred ca cu putina logica iti vei da seama ca nimeni nu a vorbit despre performante extraordinare, ci doar ti s-a spus sa nu vorbesti despre ce NU CUNOSTI! Varsta ta reflecta pe deplin modul de gandire. NIMENI NU TI-A CONTESTAT PAREREA, DAR IARTA-MA, COMPARA MERE CU MERE SI NU CU PERE! Dar de amplificatoarele pe lampi ce parere ai? Eu cred ca ar trebui sa adaptam si pentru masina, SUNA FOARTE BINE! Hmm! Aici este un forum, se discuta constructiv, oamenii isi respecta parerile si nu arunca cu rahat in nimeni pt ca te murdaresti pe maini....!!! |
WISE GUY: nu a spus nimeni ca vinzi prostii in magazin, dar tu, bag de seama ca nu ai inteles discutia. Este vorba de doua aparate la momentul actual, pret asemanator la momentul actual care difera ca performante. Nu conteaza ca se mai fabrica sau nu kenwood-ul, el se poate achizitiona nou la cutie, ce nu intelegi? Iar ca performante eu sunt convins ca bate planet audio. care este problema ta de fapt??????????????? Nu am contestat ca nu face banii ci doar ca poti sa iei ceva mai bun la aceeasi bani.
|
EU ITI PROPUN SA INCHEIEM AICI DISCUTIA SI SUNT CONVINS CA INTR-O ZI VOM AVEA PALCEREA SA NE INTALNIM SI SA MAI POVESTIM! :wink:
LUMEA ASTA A NOASTRA ESTE ATAT DE MICA...! |
Vrea cineva popcorn? :lol:
|
NE VOM INTALNI CURAND.
|
Nu era mai bine cind existau doar aparatele de radio \"Predeal\"?
Cu atita tehnica si oferta in jurul nostru,chiar ca la un moment dat nu stii ce sa alegi.Solutia cea mai buna este : cumparatorul sa aleaga ce ii place mai mult,urechea si buzunarul sunt doi factori hotaritori.Sa ma scuzati nu vreau sa jignesc pe nimeni,dar dupa discutiile care s-au purtat aici ,am ajuns la concluzia ca trebuie sa mai crestem in privintza experientei in domeniul de marketing car audio.Intrebarea mea catre cel care a cerut parerea ,la ce concluzie a ajuns?.Lasati omul sa umble ,sa caute ,sa cerceteze ,sa-si faca o parere cu urechea lui.Eu unul,sfatul asta il dau la multi clienti si de foarte multe ori a dat rezultate bune.Cum trebuie sa fim?Obiectivi sau subiectivi ? :?: Inca odata scuze ,sper ca nu am jignit pe nimeni. |
Am gasit urmatoarele 2 HU:
-Kenwood w8027 -Pioneer 8600 Amandoua au preturi apropiate 280-290 euro Maine trebuie sa ma hotarasc care dintre ele Ceva pareri? |
cioli17: Pioneer 8600 indiscutabil dar e pretul cam mic pt aparatul ala. Vezi exact ce cumperi :D :D :D
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:16. |
- Copyright 2026 4Tuning