![]() |
bah,pana acum nici io.
dar o palma merita |
Re:
Quote:
|
pai nu cred ca ar deranja-o ca si ea practica acelasi sport
|
Re:
Quote:
|
ohoho need brian sunt de acord cu tine , acu depinde si de caracteru fetei daca e una cu cap si daca tu ii oferi tot ( nu parte materiala) si daca esti tare nu se duce cu nici unu ,daca e schizofrenica si fuge cu altu oohohho pe amandoi
ps ( cel mai bun prieten al meu gaigk nush ce aia zice ca se duce la masa mare si asta zice ba yo cred ca asta nu se duce la masa mare hai dupa ea si unde ap prinso??? hopaa cu unu hahhahohoh ce omor i am dat lu ala si lu asta hoho nu am dat in ea de fatp el ca yo nu dadeam da mi am varsat nervi pe ala , o iubea tampitu) |
Re:
Quote:
|
pai noi banuiam ceva pai si aia ce dreaq sa faca asta e viata merge innainte nici cu asta nici cu ala :D:D
|
pai da,cand dai de rapandule d-astea.............
|
Baeti vati incins rau de tot pentru fete vad eu :flamed: si mai observ ca ati avut si parte de obiceiuri mai vechi din ale fetelor :poke: .Da si asa tot cautam fetee si zambetul lor :wink: :hug:
|
Hmmm, ce dambla am eu la femei...Zicea cineva mai devreme de manichiura, nu suport fetele kre au in mana pietre adica frate, cand o iau de mana sa nu fie d-aia de meltean, de zici k a muncit toata viata la camp, aspra, tare... sa fie finuta, catifelata...
In primul rand sa ma atraga cu ceva, sa aiba ceva kre sa-mi placa, poate sa fie ea cea mai buna femeie, dar daca nu ma atarge cu ceva, degeaba. Imi plac fetele cu sanii maaaaaari :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nu suport schiloadele, imi plac cele cu ceva carnitza pe ele 8) 8) 8) 8) 8) Apoi, conteaza vocea si stilul de a vorbi, nu suport \"cartieristele\" care vb urat si baieteste. Nu-mi plac harfistele si alea cu impresii de se cred mari femei... Imi plac fetele kre au grija de ele, de cum se imbraca... Cam atat am avut de spus despre \"viitoarea\" mea prietena :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
cand vad o femeie instinctiv imi cad ochii pe sanii ei, e primul lucru pe care il remarc
dar in special sunt atent la figura in general si la ochi in mod deosebit, afli multe dak stii sa citesti, daca e cuminte, daca e desteapta daca e placuta, in general ai o senzatie instantanee, un reflex, si eu ma bazaez deobicei pe prima reactie, pentru ca in majoritatea cazurilor se adevereste ca ce am crezut in prima secunda e apropiat de ce e in realitate cu ea |
io ma uit la ochii ei,la modul in care se uita la lucrurile ce o inconjoara
daca se uita cu dispret,e clar:e o tipa plina de ea,cu figuri,etc daca are o privire calda,daca se uita dupa \"frumos-ul\"ob care o inconjoara......\"she's the one\" |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
iti spun eu ca se simte si mai rau daca faci asa: daca o vezi cu altu te duci la ea o pupi prieteneshte pe obraz dai noroc cu baiatu faci cunoshtintza cu el si ea iti dai seama ca e alba la fatza...nu te apropii de ea...mai stai de vorba ce mai faci si la plecare ii zici lasa ca vorbim noi acasa si ma scuzatzi de deranj... stii cum o sa se simta??? vuai de mine am vazut faza asta pe viu si fata nu a mai fost buna de nimik nici nu mai vb cu baiatu cu care a fost vazuta... sta ca pe ace... :lol: :lol: :lol: :lol: e mult mai elegant decat cu biciu :lol: :wink: |
ai dreptate aici, ce n-as da sa vad o faza din asta :twisted: :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning