![]() |
Re: Machetele mele - coman razvan
1 Attachment(s)
asta inseamna ca treaba ramane cum am zis eu...nu razvane?:>...spune ca daca nu resusesti sa iti faci tu intercoolerul il fac eu..
si inca ceva (LE) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
6 Attachment(s)
Azi : "Oranamnte" in spatele scaunelor, intercooler + furtune, oglinzi, centura scaun sofer (ham), extinctor (putin cam mare, dar o sa caut unul mai mic), X-uri pe faruri ... :)
|
facem echipa buna?:))..eu cu ideile si cu explicatiile tu cu aplicarea lor...si intelegerea lor:))urmatorul proiect ///???
|
Intercooler-ul mai trebuie finisat si de asemenea extinctorul trebuie schimbat.
In rest iti mai trebuie un parbriz si stickere si este gata de drum! (si ar trebui sa-ti iei si niste "ochiuri" de tractare) Daca vrei detalii de unde sa-ti iei da-mi PM. ;) |
poate sa isi faca singur din sarma:P...dupa care sa vopseasca...si sa le puna pe macheta...
si deabia ce am facut jumate din planuri...mai urmeaza si altele:D |
Quote:
Quote:
|
La ochiuri este mai greu ca sunt foarte mici... oricum cu atat mai bine ! Inveti bricolaje! :lol:
|
nu e greu...ii trebuie doar un patent deala mic...eu am unul si chiar mi-am facut niste ochiuri...si cred ca pun la lancia...
|
Frate, cand vad atata entuziasm la voi mai ca-mi vine sa m-apuc la 12 noaptea sa tuninghez ceva. Bravo Razvan si L4ur. Succes ! De-abia astept s-o vad gata.
|
am vzut porschele negru..foarte cool
Ce ar trebui ar fi un scaun de curse la sofer..in loc de cel original... iar cele doua scaune ramase sa le vinzi mie..:) |
Quote:
Quote:
|
"Cand pasiunea nu cunoaste limite..." era o vorba pe undeva, nu mai stiu pe unde.:D
misto porsche-urile. incet, incet iese misto si asta negru:-P bravo:!: |
Interesanta incercarea,incet,incet prinde contur macheta si cred ca o sa fie una de exceptie,bravo tie,ai talent!:lol:
|
deocamdata porcul asteapta piese :d...multe piese:D...si razvan inca se chinuie sa faca un parbriz mic:))...sa speram ca pana diseara reuseste sa faca stikerele...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning