Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - Coman Razvan (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/73569-machete-lucru-coman-razvan.html)

L4uR 29-10-09 16:44

Re: Machetele mele - coman razvan

1 Attachment(s)
asta inseamna ca treaba ramane cum am zis eu...nu razvane?:>...spune ca daca nu resusesti sa iti faci tu intercoolerul il fac eu..
si inca ceva (LE)

coman razvan 29-10-09 16:47

Quote:

Originally Posted by DraquVerDe (Post 2762147)
frumoase Machetele la mai multe! Succes

Multumesc! :)
Quote:

Originally Posted by model collector (Post 2762356)
Esti sigur de treaba cu cooler-ul?

Hmm, foarte interesant! Deci merge un intercooler pus in fata ... :)
Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 2762362)
asta inseamna ca treaba ramane cum am zis eu...nu razvane?:>...spune ca daca nu resusesti sa iti faci tu intercoolerul il fac eu..

Incerc sa ma descurc! :) Daca nu pot, o sa apelez la tine! :-P Multumesc! :oops:

coman razvan 29-10-09 21:01

6 Attachment(s)
Azi : "Oranamnte" in spatele scaunelor, intercooler + furtune, oglinzi, centura scaun sofer (ham), extinctor (putin cam mare, dar o sa caut unul mai mic), X-uri pe faruri ... :)

L4uR 29-10-09 21:10

facem echipa buna?:))..eu cu ideile si cu explicatiile tu cu aplicarea lor...si intelegerea lor:))urmatorul proiect ///???

Dark Side 29-10-09 21:12

Intercooler-ul mai trebuie finisat si de asemenea extinctorul trebuie schimbat.
In rest iti mai trebuie un parbriz si stickere si este gata de drum! (si ar trebui sa-ti iei si niste "ochiuri" de tractare) Daca vrei detalii de unde sa-ti iei da-mi PM. ;)

L4uR 29-10-09 21:15

poate sa isi faca singur din sarma:P...dupa care sa vopseasca...si sa le puna pe macheta...
si deabia ce am facut jumate din planuri...mai urmeaza si altele:D

coman razvan 29-10-09 21:15

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 2763178)
facem echipa buna?:))..eu cu ideile si cu explicatiile tu cu aplicarea lor...si intelegerea lor:))urmatorul proiect ///???

Facem, facem! :oops:
Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 2763183)
Intercooler-ul mai trebuie finisat si de asemenea extinctorul trebuie schimbat.
In rest iti mai trebuie un parbriz si stickere si este gata de drum! (si ar trebui sa-ti iei si niste "ochiuri" de tractare) Daca vrei detalii de unde sa-ti iei da-mi PM. ;)

Cred ca o sa-l fac 3d pana la urma ... :) Ochiuri de tractare ... aha! Lasa ca o sa le fac tot eu si pe alea! :) Pe parcurs o sa se rezolve toate ... :???: sper ... :)

Dark Side 29-10-09 21:22

La ochiuri este mai greu ca sunt foarte mici... oricum cu atat mai bine ! Inveti bricolaje! :lol:

L4uR 29-10-09 22:03

nu e greu...ii trebuie doar un patent deala mic...eu am unul si chiar mi-am facut niste ochiuri...si cred ca pun la lancia...

CALIN 79 29-10-09 22:59

Frate, cand vad atata entuziasm la voi mai ca-mi vine sa m-apuc la 12 noaptea sa tuninghez ceva. Bravo Razvan si L4ur. Succes ! De-abia astept s-o vad gata.

aokimare 30-10-09 00:03

am vzut porschele negru..foarte cool
Ce ar trebui ar fi un scaun de curse la sofer..in loc de cel original...
iar cele doua scaune ramase sa le vinzi mie..:)

coman razvan 30-10-09 06:10

Quote:

Originally Posted by CALIN 79 (Post 2763527)
Frate, cand vad atata entuziasm la voi mai ca-mi vine sa m-apuc la 12 noaptea sa tuninghez ceva. Bravo Razvan si L4ur. Succes ! De-abia astept s-o vad gata.

Multumesc man si ma bucur ca iti place! :)
Quote:

Originally Posted by aokimare (Post 2763678)
am vzut porschele negru..foarte cool
Ce ar trebui ar fi un scaun de curse la sofer..in loc de cel original...
iar cele doua scaune ramase sa le vinzi mie..:)

Da ... asa este! :) Daca imi faci rost de un scaun rally, ti le dau pe astea doua la schimb! :D !

radu_bv 30-10-09 12:42

"Cand pasiunea nu cunoaste limite..." era o vorba pe undeva, nu mai stiu pe unde.:D
misto porsche-urile. incet, incet iese misto si asta negru:-P bravo:!:

andreigica 30-10-09 14:10

Interesanta incercarea,incet,incet prinde contur macheta si cred ca o sa fie una de exceptie,bravo tie,ai talent!:lol:

L4uR 30-10-09 14:16

deocamdata porcul asteapta piese :d...multe piese:D...si razvan inca se chinuie sa faca un parbriz mic:))...sa speram ca pana diseara reuseste sa faca stikerele...

All times are GMT +2. The time now is 09:06.

- Copyright 2026 4Tuning