![]() |
Re: 'Macheta in lucru' - Bmw
Nu sunt fascinat de o "jucarie" dar plictiseala te face:sad:
|
1 Attachment(s)
Bmw`ul a primit si niste faruri luminate8) lumina este alba dar in poza se vad albastra:rolleyes2
|
Quote:
|
kerosenul din cate stiu e combustibilul pentru avioane:)))daca au ajuns masinutele teleghidate pe kerosen atunci vreau si eu 10 masinute dalea:)
|
nu o sa iti poti cumpara ca is prea scumpe :-P
|
sunt super scumpe:???:numai motorul e 100$ unu asa si asa:-)
|
nus scumpe:)) adica depinde de buzunar...eu acum strang bani pt cel mai tare automodel pe benzina...o baja de 28 cc care costa 1000 $ :D
|
Quote:
|
dau...acum am 13 ani...pana la 18 ani cand o sa conduc ma distrez cu asta...sper ca face o dacie:)) ce as mai rade daca ar face-o la liniuta
|
Totusi cu 1000$ poti sa faci multe chesti eu 1 nu as da bani astia pe o masinuta:-)parerea mea si gelu_r zicea de mine ca sunt fascinat de o jucarie :rolleyes2
|
fiecare cu hobby-ul lui ... acum daca omu' are doar 13 ani ... are tot dreptul sa-si cumpere
|
eu am 4 automodele,2 electrice si 2 termice si sunt multumit de ele.Totusi eu le prefer pe cele electrice pt ca sunt mai fiabile dar nu inseamna ca sunt mai ieftine.Eu am bagat in una "preparata " pt drift aproximativ 400e +250e pretul de achizitie a masini
Un motor electric de 600w costa 250-300euro si necesita si variator de turatie care poate fi 200e. Baja de la HPI am vazut in germania cu 1199euro iar daca iti permiti merita pt ca te vei distra pe cinste. |
imi zici si mie ce faci cu toate 4? eu as vrea 3...una off road...on road....si buggy....dar nu stiu ce ar fi a patra
|
eu sunt un incepator ...frate am vazut acolo prin poze pe paginile 1-2 am vazut niste motoare: unu de masinuta electrica obisnuita si unu de casetofon :-o frate daca aveti asa cv pe ele...inseamna ca o sa imi tunez masinuta rpd...am un ferrari f50 1:18 si caut un motor pt el...am destul loc zic eu...si vreau...tractiune pe spate...si un kit exterior frumos..pt inceput o sa ma acup de partea electrica a masinutei..adica nite leduri ....(masina asta nu e pt ce vreau eu sa fac) dar as vrea sa imi cumpar un bmw m3 1:18 si as faceo super...cu toate astea nu stiu ce inseamna " motor termic " ?? imi spuneti si mie va rog frumos?
|
aia e macheta:))))=))...nu ii poti pune motor! si oricum daca ai putea ar fi prea grea!!!:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:41. |
- Copyright 2026 4Tuning