![]() |
Re:
Quote:
:roll: :lol: :lol: :lol: 1. :lol: poze nu pun ca nu vreau :wink: 2.propozitiile urmate de semnul(semnele) exclamarii !!! pot sugera si urlete ,strigate , o intonatie mai ridicata,etc daca te uiti putin la posturile tale, vei observa ca folosesti o multime de asemenea semne !! :lol: de asemenea vei observa ca tu ai cerut in repetate randuri si destul de insistent poze !!! eu nu conditionez postarea in acest topic prin afisarea unei fotografii si a unei prezentari :lol: 3 . imi cer scuze daca te-am jignit in vreun fel ptr. ca nu era deloc intentia mea ! 4.chestia cu pepsi light suna a amenintare?? :wink: ...\"ca daca nu...'' :?: 5.vezi ca se apropie toamna si pasarele zboara spre tzarile calde... :wink: si cele care raman pot sa bata si in geamuri normale ,ca nu toti avem bani de termopane :lol: :wink: 6. problema e urmatoarea: tu te-ai cam obisnuit sa glumesti(sa faci misto) de toata lumea ..dar se pare ca tu nu prea sti de gluma :lol: nu esti deloc fair-play :lol: iar daca cineva iti da replica te superi 7. imi cer scuze inca o data daca te-am jignit cu ceva ,pentru ca sincer nu era si nu e aceasta intentia mea :lol: :peace: :flower: |
Drept la Tinta......(Sloganul PNL???? :lol: :lol: :lol: )
RCS suparaciosu' Na Na Na Na Na!!!! :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
baieti...vorbiti cat vorbiti...da io n-am vazut nici o fata pe topicul asta...
pe unde se ascund?! |
Re:
Quote:
:suspiciou |
Offtopic: Ar trebui schimbat numele topicului. Cel mai indicat nume ar fi:
CE NE FACEM, FETELOR :?: :D :D :D :D :D |
Heya girl ! De cand fetele is produse electronice ? aaa? :evil:
Dari... daca tot vrei sa te duca ku mashinile intra si tu pe private pe ym poate ,poate reusesti :lol: :lol: ps: n`am vrut sa te jicnesc :? |
bine ai revenit BlueDana :lol:
|
si ca mai fim si ontopic macar din cand in cand : 8)
fetele ce masina aveti? ce masina ati vrea sa aveti? ce masina va puteti permite? exista masini ptr. femei si masini ptr. barbati? in alegerea masinii cat de importanta este culoarea? dar dotarile? ma refer in special la senzori de parcare , cutie automata,etc cati cai putere ar trebui sa aiba masina ideala? :ciggy: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
WHAT???TE OFERI SI EU NU STIU NIMIK?!?!?!? |
Re:
Quote:
2.Am pretentii, deci: DODGE VIPER! 3.? 4.Hummer 4 girls ; Matiz 4 boys!!! :P 5.NUUU Conteaza 6.Ma lasi.... 7.A LOTTT! Partidul vrea si raspunsurile tale! Altcineva?!? Esti happy? Am modificat! |
Dupa 6 ... vine 7... :p
.... \"in alegerea masinii cat de importanta este culoarea?\" raspuns : NU... OOppSS :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
sper ca se face liniste si se revine on-topic
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:02. |
- Copyright 2026 4Tuning