![]() |
Re: My CCazZaAN
imi spune si mie cineva de unde gasesc palasolar sau parasolar cum se zice ca nu stiu exact cu dacia rally team?
|
Quote:
|
mai exact ai putea sa imi zici cu cine as putea sa vb
|
Re: My CaZaN
trebuie sa fii membru DRT,sa fii din gaska lor ca sa ai parasolarul acela,nu si-l pune cine vrea.asa ca i-ati gandul..................!!!:D
|
ok atunci o sa ma duc sa imi fac unul la comanda cu altceva scris pe el ms mult pt sfat:)
|
npc!!!
man io zic sa dai jos barile alea de plastic ca nu se potrivesc deloc cu restul masinii,sau macar daca tot ai optat pt astea pune-i si ochelari mari,praguri si jante ceva mai late,daca nu da-le jos de tot sau pune in loc pe cele originale de 1300,iti sp ca va arata mult mai bine. |
faci cea mai mare greseala, mai bine i dai barile jos, si i pui nichelate mai fain o sa arate decat sa o corcesti, cum vrei tu
|
Vezi ca gasesti spray cu nichel, dar trebuie sa dai comanda din Germania. Din cate am inteles acest spray costa undeva la 12 euro fara taxe.
Iti poti reface singur barile, iar eu cred ca e mai frumoasa modelul clasic. ;) |
nu stiu ce sa zic momentan sunt intrun stadiu prost cu finantele si mam gandit la o varianta nu prea sigura
am dat barile jos pe fata are fusta taiata si e lasata cu body adica masina alba fusta neagra nu a fost vopsita tre sa ii vopsesc tot botul ca sa o readuc la modelul clasic si mam gandit sa ii pun modelul asta de bare dar noi sa incerc sa scap de semnale si pozitii sa fac ceva sa nu se vada oribil si pe spate e aceeasi chestie ca pe fata vreau tot bara noua asezate super bine sa fie in linie cu masina si o sa ii pun praguri de fibra si masca de r12 parerea mea ca o sa dea bine in rest ce sa va zic astazi tocmai am facut toata instalatia electrica adica merge absolut totul pe masina e totul ok mai am de montat pe la ea niste chestii la interior si mai am de cumparat niste ornamente gen buzunare p[e usi calul dintre scaune cu buzunar cu tot cu calul de casetofon si sa termin toate astea ca dupa aceea sa ma apuc de exterior sper ca pana sambata sa termin tot interiorul si de luni sa ma apuc de exterior voi reveni cu poze sambata sa ii trag o spalare la interior xterior sa para si ea mai ingrijita ca pana astazi am muncit in ea si nu am avut timp de curatenie va multumesc pt sfaturi si sper sa fac rost de niste bani mai multi ca sa termin proiectul pana pe 1 mai bafta tuturor si succes in ceea ce faceti |
am si eu o intrebare ma induruma si pe mine cineva unde as putea gasi si eu cauciucuri pe 13 de preferat 185/50/13 sau 185/60/13 nu conteaza noi sau reesapate si la ce pretz leas gasi
|
gide pe fata se rezolva treaba cu o fusta de plastic si pe spate poti sa vopsesti cu boddy negru si pragurile nu numai partea din spate + fusta fata aia de tabla care zici tu k e nasoala
|
frate momentan stagnez treaba pt ca mai am putin sa termin si eu certificatul de nastere al copilului de 28 de ani:)) si pe urma vreau sa o las jos sa ii schimb barile si asa merg cu ea la mare pe 3 mai pe urma ii fac nembuniile mele care nu le pot spune aici se vor vedea pe strada;)doar am lucrat in domeniu la cai multi:Pva doresc bafta tuturor si ne auzim in cateva zile sper ca pana la sfarsitul lui mai sa fie gata
|
Hai Mah Gide .... Ia Zii c se ma intampla cu batranica ..!!!! !!! i-ai terminat Certificatu...??? Aaaaaaaa ...Appo... Dai drq jos barile alea... ca tare urata e cu ele...!!! Punei dalea cum ti-am zis eu....Nichelate....ca alea dau bne pe modelu asta....!! Cat despre Stopuri Late... Nici sa nu te gandesti sa iti pui dalea..... ca vin si ti le sparg :)) ! Hai Bafta !!
|
treaba sta in felul urmator masina este inscrisa luni ma duc sa ridic numerele cartea si talonul iam facut botul adica aranjat bara fata cu pozitie in far semnale mai mici masca de r12 vopsita spatele stopuri noi o tenta fumurii folie doar spatele omologata interior curat instalatie electrica impecabila adica merge orice pe ea am gasit jante de canada late dupa paste sa le vopsesc albe roluite si echilibrate marti ma duc sa iau amortizoare spate intarite si sa o las josssssss si mai tre sa cumpar bara spate noua si praguri si cam asta va fii masina poze in curand si spor la treaba celor ce au vise Doamne ajuta la toata lumea mai multe pe viitor:D
|
Suna Bne.......Aqm Sa Vdm SI realitatea... !!! Bafta :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:06. |
- Copyright 2026 4Tuning