![]() |
Re: macheta in lucru - giubau_v8
Aveti idee de unde as putea cumpara vopsea albastra ? Sa fie exact nuanta cu care e vopsita macheta ...
|
Doar sa mergi cu macheta la baietii care fac vopsele si sa incerce ei sa o potriveasca. Fix aceeasi nuanta gata facuta slabe sanse. Teoretic ar trebui sa fie albastrul Gordini, dar practic nu se stie daca cei de la Solido au respectat "reteta".
|
2 Attachment(s)
Eu zic sa o lasi stock. E pacat sa o strici cu tuning. Pe langa ca aceasta macheta a devenit rara si se vinde la pret de Autoart, este o legenda si chiar da ca nuca in perete cu jantele acelea. E doar parerea mea. Uite ce frumos arata normala scoasa de la mama ei.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Nu e rea.Dar de ce nu ii pui clantele la usile spate inapoi?Plus ce vrea sa insemne plasticul cu Hemi pus in locul barii fata?Apropo rectific macheta aceasta nu valoreaza cat un Autoart scos recent ci cat unul la reduceri.Asta ca o paranteza pentru cei cu ochelari cu fund de borcan care se baga in seama si imi atrag atentia de pret:shock::lol::lol:.
|
Quote:
Nu ma intereseaza cat valoreaza sau cat a valorat ;) |
1 Attachment(s)
Inca un episod din ''masacrarea daciei'' :lol::lol::lol:
P.S. De unde iau si eu stikere pentru ea?. Sau daca are cineva pe calculator stikere vectorizate, le scot eu la imprimanta, am coli de autocolant .... Pe spate nu ramane stikerul asta, vroiam sa vad cum da si imi place, insa o sa pun altul mai frumos :P |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am revenit cu noi maltratari, vor urma si altele :D
Sper sa ajung prin bucuresti sa schimb si eu jantele mari cu cele mici la colegul forumist. |
Arata ok,dar schimba-i jantele.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Forma aproape finala :D Acum are jantele de aceeasi dimensiune :X
|
5 Attachment(s)
Am finisat si pe sub masina, am refacut o parte din evacuare , ca se rupsese uneva pe parcursul modificarilor.
In principiu am cam terminat cu ea, ma gandesc la un alt proiect. ... |
Interesant, intercoolet pe motor cu carburatoare orizontale.
Ai facut-o cum ai crezut tu ca arata bine si cum iti place tie, nu arata rau, dar mai bine stock......:rolleyes2 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:08. |
- Copyright 2026 4Tuning