Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 89 Guw (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/72950-e30-89-guw.html)

gyde 07-04-08 02:53

Re: E30 - 89 Guw

guwi sa o stapanesti sanatos si bafta la permis eu momentan am luat sala si atept ca pe 29 luna asta sa dau traseul sper sa ne vedem pe strazi cu singura exceptie eu am dacie poate cine stie pe viitor un urs:D bineinteles ca vroiam urs vb cui DGH decat un cazan de dacie mai bine un cazan de urs dar dupa cum am zis din motive financiare si pt un incepator un cazan este foarte bun bafta la proiect si sa ne vedem cat mai repede pe strazi

Guwy 10-04-08 08:26

Din pacate trebuie sa va dau o veste proasta : dupa cum stiti am demontat tot botul , motorul , barile si joi-a trecuta curatam oala dupa dreapta de niste antifon ... am aruncat un ochi atent la serii si am vazut o gaurica foarte , foarte mica .. am bagat putin surubelnita si am inceput sa o fac din ce in ce mai mare si am zis opaaaaaaa masina asta e nasoala la serii , are seriile sudate am scos si capacul acela de la motor care acopera aeroterma si m-am uitat si pe acolo cu o oglinda ... surpriza masina avea serile taiate si sudate .
Il sun inapoi pe proprietar si Ii spun sa vina pana la mine sa Ii arat si i-am spus sa i-a si cartea de identitate a masinii cu el ( inca nu facusem actele , asta a fost norocul meu ) si i-am aratat seriile , era si el nedumerit cum masina a trecut de identificarea la RAR de 3 ori ( masina a avut 3 proprietari pe carte ) .
Am montat toata masina la loc si i-am dat-o inapoi .
Acum m-am jurat ca nu imi mai iau nici un urs pana nu Ii fac identificarea inainte .
Si o sa imi iau unul bun , nu panarame dastea .

comisaru 10-04-08 11:02

Bine ca ai rezolvat-o asa si n-ai ajuns tu la RAR cu ea.
Sa-nteleg c-acum cauti alt urs?

Fr33`e30 10-04-08 23:33

salut,

imi pare rau pt ce ti sa intamplat ... sper sa te vedem cat de curand cu o noua achizitzie ... bafta multa

valib 11-04-08 01:32

hai oltcitarule....bmw te vrea!
o sa intreb maine un amic din bucuresti, daca mai are ursul de vanzare...poate te ajut cu o pila buna:)
Te rog sa ma cauti pe mess maine seara...sa nu uit sa intreb, ca am o gramada pe cap.

RED_LAF 11-04-08 01:40

Quote:

Originally Posted by Guwy (Post 1476597)
Din pacate trebuie sa va dau o veste proasta : dupa cum stiti am demontat tot botul , motorul , barile si joi-a trecuta curatam oala dupa dreapta de niste antifon ... am aruncat un ochi atent la serii si am vazut o gaurica foarte , foarte mica .. am bagat putin surubelnita si am inceput sa o fac din ce in ce mai mare si am zis opaaaaaaa masina asta e nasoala la serii , are seriile sudate am scos si capacul acela de la motor care acopera aeroterma si m-am uitat si pe acolo cu o oglinda ... surpriza masina avea serile taiate si sudate .
Il sun inapoi pe proprietar si Ii spun sa vina pana la mine sa Ii arat si i-am spus sa i-a si cartea de identitate a masinii cu el ( inca nu facusem actele , asta a fost norocul meu ) si i-am aratat seriile , era si el nedumerit cum masina a trecut de identificarea la RAR de 3 ori ( masina a avut 3 proprietari pe carte ) .
Am montat toata masina la loc si i-am dat-o inapoi .
Acum m-am jurat ca nu imi mai iau nici un urs pana nu Ii fac identificarea inainte .
Si o sa imi iau unul bun , nu panarame dastea .

asta este lege la urs sa verifici dak nu iei de la cunoscuti .si apropo te-am sunat am un urs drept pntr tine la 600e anscris
sau ia neanscris si baga pe bg;)

Cataaa_ 11-04-08 20:05

ce ghinion ai avut cu BMW`u asta:(
imi pare rau pt tine
mult noroc la urmatorul urs

B-22-GIL 19-04-08 00:26

bai da ce ai patit'o! bine ca ai putut sa o dai inapoi! hai ca dupa ce mi-ai urat spor la vanzare pentru oltean pe mess am avut noroc si am gasit client! caut si eu un urs acum de care sa ma apuc! vad ca tu ai baietii care te ajuta cu sfaturi si piese! ce norocos esti :P cand mai intrii pe mess sa-mi dai un buzz sa mai vorbim una alta! bafta!!

Guwy 15-02-09 08:37

Se poate inchide , masina s-a vandut ! ! !

MOUZE 15-02-09 20:42

a ajuns la mine...pe ultimu' drum...intr-un nor de fum...
dumnezeu s-o ierte caci tare stramba e...

cel putin tie GUWY nu ti-a dat cu radical...? ABS ???? PE URS din 83 ????
nu ti s-a parut daca nu mult...putin CIUDAT???

Guwy 15-02-09 20:50

Quote:

Originally Posted by MOUZE (Post 2070002)
a ajuns la mine...pe ultimu' drum...intr-un nor de fum...
dumnezeu s-o ierte caci tare stramba e...

cel putin tie GUWY nu ti-a dat cu radical...? ABS ???? PE URS din 83 ????
nu ti s-a parut daca nu mult...putin CIUDAT???

Ba da frate mi-a dat , dar am zis ca l-a pus omul ... ca are si punte spate cu discuri + ca are stopuri mici si l-am dat inapoi de atunci , sincer nu vreau sa mai aud de masina asta ... rog un moderator sa inchida topicul asta .

All times are GMT +2. The time now is 18:01.

- Copyright 2026 4Tuning