![]() |
Re: PROVOCARI IASI
Quote:
Pai eu nu te provoc atunci ... :D |
Quote:
|
*X*X*X*X*X*X*X
Edit by CRyS` salut crys ;) |
Cristi incepi si tu sa faci provocari? :)
Credeam ca vrei sa aplanezi discutia si sa ii lasi pe baieti ( fete) sa discute mai departe pe pm.....oricum abia astept yamyra vs yacuza_style :))) |
Copiii acuma cata gluma-panarama ia va rog frumos terminatzi ca ma apuc acus si fac scandal sus la conducere! |
!@#$%^(*&^%+_)(
|
Quote:
|
:peace: De acum cateva zile sunt din nou :chainsaw: moderator!Asa ca avetzi grija copii-copilasi-copilandri :paper: ca duc dosaru la CNAS!!!:boxing:
Si inca ceva!Sa va vad in strada ca m`am saturat de :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: gura mare ce suntetzi!Hai Yacuzza sa`tzi vedem masina ce poate face daca tot provoci! Hop si eu ! Provoc orice DIESEL de 75 CP! |
BV BV BV Cristi
Asteptam sa inceapa oleak curatenia de toamna pe topicurile de pe aici ca e jaleeee...... |
la orice ora sunt gata numai in seara asta nu k tre sa schimb setu de cauciucuri dar de maine im ready
|
Yacuzza man lasa`mi un nr de mobil pe privat..sa vorbim ceva!
|
Quote:
Hai pe la 8 jumatate in fundatie. Te voi observa eu cand ajungi in parcare pt ca un Evo IX nu trece neobservat sa terminam o data cu provocarea asta |
Copii si unde va datzi voi?Pe ce strada?Si nu stiu de ce am eu impresia ca acel Evo 9 nu exista :lol:
|
Ba existe ...dar e din ala care se da inapoi ca sa mearga inainte ;) ;)
|
Quote:
Nu este prea frumos sa faci provocari pe care nu le poti onora cu prezenta. + vorba unui prieten din Iasi....cine are EVO tace si face nu incepe sta ascuns in spatele tastaturii. Daca totusi a vazut cineva EVO IX in iasi il rog sa spuna pt ca eu personal nu am vazut asa ceva prin oras...si nici cei cu care am vb pana acum @yacuza: Exista si alte metode mai eficiente de a comb o fata nu facand provocari la care nu ajungi. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:29. |
- Copyright 2026 4Tuning