Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Provocari La Curse (I)Legale (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/7292-provocari-curse-legale.html)

SFW 24-08-06 17:35

Re: PROVOCARI IASI

Quote:

Originally Posted by yacuza_style (Post 530963)
un evo 9 dak te uiti mai sus am dat niste detalii

n-am vazut ...
Pai eu nu te provoc atunci ... :D

cristi_407 25-08-06 10:20

Quote:

Originally Posted by yacuza_style (Post 530963)
un evo 9 dak te uiti mai sus am dat niste detalii

Pai te asteptam la Buzau..Suntem curiosi sa vedem un Evo in actiune..

slip 25-08-06 13:46

*X*X*X*X*X*X*X
Edit by CRyS`

salut crys ;)

Vladutzzz_sv 25-08-06 21:51

Cristi incepi si tu sa faci provocari? :)
Credeam ca vrei sa aplanezi discutia si sa ii lasi pe baieti ( fete) sa discute mai departe pe pm.....oricum abia astept yamyra vs yacuza_style :)))

CRyS` 26-08-06 08:08

Copiii acuma cata gluma-panarama ia va rog frumos terminatzi ca ma apuc acus si fac scandal sus la conducere!

CRyS` 26-08-06 18:47

!@#$%^(*&^%+_)(

ZyZ 29-08-06 15:25

Quote:

Originally Posted by yacuza_style (Post 530949)
gata ma am inteles. dar oricum provocarea yamirei ramane in picioare.si fii sigur k nu am gresit locatia si masina mea zace pe undeva prin tatarasi si chiar poate am sa te invit sa o vezi si chgiar sa o probezi asta dak nu imi iau un mlr asa pt orice eventualitate ca sa fie treaba buna;) :bat:

Daca ma inviti vin cu cea mai mare placere sa vad masina. Si poate pana o schimbi cu mlr (ce-o fi ala, ca nu am percutat), imi schimb si eu Sciroccou' cu un Impreza WRX STI FQ sau mai bine un Zonda, ca sa nu fie discutii :))

CRyS` 02-09-06 08:52

:peace: De acum cateva zile sunt din nou :chainsaw: moderator!Asa ca avetzi grija copii-copilasi-copilandri :paper: ca duc dosaru la CNAS!!!:boxing:

Si inca ceva!Sa va vad in strada ca m`am saturat de :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: gura mare ce suntetzi!Hai Yacuzza sa`tzi vedem masina ce poate face daca tot provoci!

Hop si eu ! Provoc orice DIESEL de 75 CP!

Vladutzzz_sv 03-09-06 01:05

BV BV BV Cristi
Asteptam sa inceapa oleak curatenia de toamna pe topicurile de pe aici ca e jaleeee......

yacuza_style 03-09-06 01:08

la orice ora sunt gata numai in seara asta nu k tre sa schimb setu de cauciucuri dar de maine im ready

CRyS` 03-09-06 13:59

Yacuzza man lasa`mi un nr de mobil pe privat..sa vorbim ceva!

yamyra 03-09-06 15:50

Quote:

Originally Posted by yacuza_style (Post 541164)
la orice ora sunt gata numai in seara asta nu k tre sa schimb setu de cauciucuri dar de maine im ready

Sa inteleg ca azi te poti da la o linie? :lol:

Hai pe la 8 jumatate in fundatie. Te voi observa eu cand ajungi in parcare pt ca un Evo IX nu trece neobservat sa terminam o data cu provocarea asta

CRyS` 04-09-06 04:08

Copii si unde va datzi voi?Pe ce strada?Si nu stiu de ce am eu impresia ca acel Evo 9 nu exista :lol:

-ZZ- 04-09-06 09:26

Ba existe ...dar e din ala care se da inapoi ca sa mearga inainte ;) ;)

Vladutzzz_sv 04-09-06 14:14

Quote:

Originally Posted by CRy_STy (Post 542103)
Copii si unde va datzi voi?Pe ce strada?Si nu stiu de ce am eu impresia ca acel Evo 9 nu exista :lol:

Eu sunt de acum sigur ca nu exista. Am stat aseara destul de mult in fundatie inclusiv cu yamyra insa nici urma de evo IX....nici macar de un banal lancer.
Nu este prea frumos sa faci provocari pe care nu le poti onora cu prezenta.
+ vorba unui prieten din Iasi....cine are EVO tace si face nu incepe sta ascuns in spatele tastaturii.
Daca totusi a vazut cineva EVO IX in iasi il rog sa spuna pt ca eu personal nu am vazut asa ceva prin oras...si nici cei cu care am vb pana acum

@yacuza: Exista si alte metode mai eficiente de a comb o fata nu facand provocari la care nu ajungi.

All times are GMT +2. The time now is 03:29.

- Copyright 2026 4Tuning