![]() |
Re: Cielo
am si eu o problema la masina poate ma puteti ajuta mi-am luat cauciucuri noi le-am echilibrat bla bla dar la viteza tot imi trepideaza volanul oare de la ce o fii?????
|
jantele strambe... sau cel putin asta a fost problema la mine. de la 60 km/h in sus, trepida volanul. m-am dus pt echilibrare si erau strambe de la gropi...
iti recomand cu incredere sa te duci la Auto Soft, mi-a placut cum au lucrat si, mai ales, rezultatul. te costa cam 70ron pt o janta, indreptat, echilibrat si presiune cu azot. |
aa........ da azi mi-am cumparat 2 cauciucuri noi ,jantele sunt echilibrate tot numai ca nush de la ce ar putea sa fie
|
intelege ca echilibrarea nu are legatura cu faptul ca jantele pot fi strambe. nu am zis ca asta e problema ta, dar asta a fost la mine.
poti sa schimbi 100 anvelope noi, daca janta e stramba/lovita, degeaba... tot vei avea vibratii. inainte sa iei cauciucurile trepida? sau doar dupa schimbare a inceput? ti-a pus la loc inelele de centrare? |
eee asta sa fie oare problema ...eu am inele de centrare numai ca nu vin fix pe butuc asa am luat jantele cu inelul ala si nu pica pe butuc sa centrez roata eu le-am centrat din prezoane .Ai idee de unde as putea sa-mi iau si eu inele pt centarea rotii???
|
jantele nu sunt strambe
|
da, gasesti inele ori la baietii astia la Auto Soft, ori pe Floreasca... imi scapa numele, cu toate ca acolo mi-am montat jantele acum un an :lol: gasesti si aici pe forum, e cineva care vinde inele de centrare, prezoane, distantiere... cred ca poti sa gasesti si pe net, pe site-urile cu jante si accesorii.
daca zici ca intra fix pe butuc, e posibil ca de al inele sa fie problema... din prezoane nu prea le poti centra perfect. |
Thx am dat comanda de niste inele ca alea pe care le aveam eu erau largi mai bine zis erau cam degeaba acolo acum astept sa mi le faca si sa sper ca acolo era buba mersi
|
Am rezolvat treaba cu inelele de centrare le-am pus si se simte diferetnta ,imi mai face fffff putin la 120 da de la 130in sus nu mai face
|
apropo de viteza, 170km/h pe gpl a luat a mea maxim pe autostrada. probabil ca daca aveam benzina in rezervor ajungea mai mult ca sigur (probabil sau sigur) la 180-190 km/h
in primul rand te rog sa folosesti semnele de punctuatie si ceva mai multa atentie cand scrii. in al doilea rand, aici nu e "top speed in masina personala", deci te rog fara offtopic. |
cielo 16v fara modif,cu filtru KN. TRECE DE 200KM h, jenti pe 14' cauciucuri de fabrica. in schimb cu cauciucuri de iarna nimic peste 185.
|
frumoasa masina :)
|
Quote:
presupun ca s-a rulat pe autobana in Germania, ca sa fie treaba legala :D |
am si eu o intrebare.... de ce se dezgroapa topicuri vechi de aprox 2 ani???:???:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:54. |
- Copyright 2026 4Tuning