Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Week-end Race George Dunareanu (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/72854-week-end-race-george-dunareanu.html)

powerbmw2001 06-04-08 09:35

Re: Week-end Race George Dunareanu

oooooooooo.ce bine abia astept sa vin la liniute.......

mad_mario 06-04-08 10:53

@ SEBASTIAN mersi mult,si inca o intrebare un hyundai accent 97cp,va concura la grupa A?

AzzKikR 06-04-08 11:32

Off,urlam toti ca din gura de sarpe ca nu mai sunt legale si uite cand sunt abia de postam 2 pagini juma :(.
O sa ajungem si o parte din noi la Braila :) .

3TURBOnos 06-04-08 12:57

ma bucur ca se mai organizeaza curse legale in tara romaneasca!

iar la partea cu taxa, sunt de acord avand in vedere lipsa sponsorilor, nu de alta dar sa vii de la braila fara nimic..e cam nasol, avand in vedere ca toti isi forjeaza masinile.
o fii multa pasiune..dar macar cv simbolic sa fie pe masa castigatorilor! daca isi strica masilile participantii, cati bani&munca&timp se pierde...? Mult/multi..
o taxa de 50 ron nu este mult, avand in vedere cat de "des" se organizeaza curse legale pe la noi.

sa speram ca o sa intram si noi in "normalitate", adica sa fie sponsori cat de cat iar cei care vin la curse sa nu platesca nimic, dar...cred ca o sa mai dureze destul de mult, pana se va intampla asa cv ;)

yknot 06-04-08 15:28

Quote:

Originally Posted by rew (Post 1467501)
Nu e vorba de cupe ci de orgolii...

sa nu uiti sa-ti iei antifoane :) :D

maff_77 06-04-08 15:48

interesant...da am vazut ca sunt grupe si e destul de oki...noi suntem cam vreo 5 masini cel putin speram sa venim mai multi...dar sa vedem...speram sa venim cat mai multi...

maff_77 06-04-08 15:51

si un nr de contact pt mai multe informatii se poate?

florin_ 06-04-08 19:57

salutare tuturor !
multumiri domnului ionascu pentru acest eveniment!
ne vedem la strat .....:lol:

florin_ 06-04-08 20:03

yknot scoate te rog anuntul de vanzare pentru v 480 ,merci

DRooPY 06-04-08 20:21

inscrierea se poate face cu o copie dupa talon eventual cartea de identitate deoarece originalele miau fost furate si tre astept la rar pana vin altele!

DannyKid 06-04-08 20:33

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 1464569)
Pot participa si masini inscrise in alte tari? Cat sunt taxele pentru fiecare proba? Locuri de cazare ieftine exista?

va rugam...un raspuns ! :sad:

kidu2006 06-04-08 21:13

Intrebarile mele...
Masina mea are numere de Germania,cu toate actele la ea..din cate stiu si din vazute si din propria experienta,pot participa la concurs daca am actele toate..la Braila cum e ??
Alta chestie,domnul Florin a spus ca daca nu ai 2 ani vechime de permis nu poti participa la liniute,dar domnul Sebastian a spus ca este posibil
Pana la urma cum ramane cu chestia asta?Se fac exceptii??Eu sunt unul dintre cazuri,adik am 1 an de permis..am mai participat la competitii..la Braila cum va fi?

CZR 06-04-08 21:45

ar fi de admirat dak organizatorii ar face lobby pe langa niste posesori de masini exotice, probabil si publicul,dar si participantii ar fi f incantati

miliady 06-04-08 22:36

intrebare: daca masina este inmatriculata pe firma... imi trebuie ceva special?

SEBASTIAN 06-04-08 22:38

Quote:

Originally Posted by DRooPY (Post 1469449)
inscrierea se poate face cu o copie dupa talon eventual cartea de identitate deoarece originalele miau fost furate si tre astept la rar pana vin altele!

Sunt bune exact actele pe care politia ti le cere pe strada ca sa fi in legalitate, adica dovada de firt si dovada de publicare la monitorul oficial.

Cineva ma intreba de o masina in ce clasa intra.
Asta se face acolo cand comisia inspecteaza masina.

All times are GMT +2. The time now is 23:33.

- Copyright 2026 4Tuning