![]() |
deci cred ca am deschis cam aiurea topicul asta
am fost si m-am interesat de mitsubishi colt CZT:motor 1.5L r4,16v,TURBO,150cp turbina intra la 3.500rpm.deci urban consuma 8.5 e super.nush.....sa vad si nu pot sa vand ibiza ca e nevoie de 2 masini |
Re:
Quote:
Mai degraba ti-as recomanda asa ceva!Pana akum nu eram prea convins niki d Mitsubishi colt,dar am vazut sapt trecuta unul la mine in oras si arata belea.Avea cam aceleasi modif c avea si eu p masina mea,dar vreau sa zic k arata beeton,si motorul capabil,ceea c al meu nu este :oops: ...Vreau si eu alta!!!! :twisted: |
u ce motor ai pe lupo?ca ce n-as da sa ma dau cu un lupo gti....
|
Stilo
2 Attachment(s)
Fiat Stilo cu tuning!!! :D
|
tramvai
2 Attachment(s)
am si io un stilo de vinzare dac intereseaza pe careva are oarece dotari pe ea si sa stiti ca nu e rea deloc :)
|
fii atent aici!!!! In legatura cu fiatul stilo eu unu zic ca merita, oricare ar fi versiunea aleasa. stiu ca nu se compara dar sora-mea are un fiat albea, care are 75 cai la 1200cc, si crede-ma ca chiar si aia e o masina furioasa. mananca cam mult pt motor mic, dar e furioasa si nu am avut probleme cu ea deloc, doar suspensia cam rigida. o alta masina de luat in considererare e si de ce nu fabia rs, ca tot cred ca au astia oferta. iar daca tot ai un seat, poate un leon?
|
mai bine iti iei astra fratie,nu te incurca cu fiaturile
|
Re: fiat stilo
2 Attachment(s)
Nu zic nimic doar vä arät ceva:
Attachment 78838 Attachment 78837 :peace: stiu acum ce-ai vrea:!: :idea: |
B-69-TAU de unde vbesti frate ? din carti ? Daca nici motorul italian nu e rezistent si nervos atunci renault-ul e montain-bike, ce draq mai intereseaza-te si tu ! cu fiat-ul ai probleme doar la suspensii, un amortizor te tine cam 90 mii, se rupe dupa 100 mii un tampon de la motor si atat, am facut peste 300 mii cu fiaturi si alfa si sunt cele mai fioroase. myky eu nu am avut probleme de genu ala, poate am avut norok :)
|
B-69-TAU vreu sa ne intalnim sa-ti arat ce inseamna fiat ca sa ai ce sa povestesti nepotilor, ai avut vreo data vreo italianca de vbesti ? nu te lua din auzite si de motor eu zic sa taci, motorul e cel mai rezistent... Forzza Fiat Group !
|
pt stilo e si un motor de 2.5 de 250 de cai dar nu stiu daca e si in romania stiu ca in italia costa 25000 euro intrebati orcum trebuie sa iasa si puntu cu o versiune turbo dar nu se stie inca motorul de cat o sa fie pana acuma e 1.4 benzina 95 de cai si 1.9 desel 130 de cai
|
Quote:
Pentru cei care au Stilo, ce ziceti de o mica intalnire sa putem discuta despre italiencele noastre. Ar fi bineveniti si cei cu alte modele Fiat. Mr. Enrich, si eu am tot un 1.8. Ce modificari ai reusit sa faci pe la ea? In ceea ce priveste fiabilitatea, pot sa spun ca dupa ce am lucrat aproape un an la Porsche Nord si am vazut cum fac coada Touareg, Cayanne, A6 si altele pentru lucrari in garantie, ma bucur ca am ales Fiat. La un Touareg au trebuit sa schimbe atatea piese si atat de scumpe, incat tipul de la garantii spunea ca daca ar fi facuta pe asigurare, ar fi dauna totala. Sunt relativ multumit de Stilo-ul meu. Electronica mi-a facut feste, iar dupa 2 ani in care la Auto Italia au schimbat piese de mii de euro pentru a rezolva o avarie asisata pe bord privitor la ASR si ESP, mi-a dat prin cap sa merg la Auto Perugia unde totul s-a rezolvat cu un CD si o rescriere de soft. Cu mufele de la airbag-uri deja m-am obisnuit, mai ales ca o am in 3 usi si scaunele fata gliseaza des. In ultimul timp s-a potolit. I-am legat mufele cu niste coliere de plastic. Ce-a mai fost... un amortizor, o bieleta stabilizatoare (incredibil ce zgomot poate face o piesa atat de mica cand se strica). O defectiune majora a reprezentat-o variatorul de faza care e un punct slab si pentru motoarele Fiat dar si pentru Alfa. Nu simteam nimic in neregula nici la performante nici la consum, dar sunetul de diesel era groaznic. Se pare ca acum au reproiectat variatorul si nu mai creaza probleme. Dar nu am mai vazut pe listele de vanzari decat 1,4 (95cp) si JTD-urile de 1.9 (80cp inlocuit de 100 cp si 115 cp). In alta ordine de idei, 1.8-ul meu intr-adevar consuma cam mult ulei, dar asta e... am grija sa completez. Salutari tuturor celor ce conduc Fiat-uri, in special celor cu Stilo! |
Quote:
Multe s-ar putea spune , un singur lucru nu, si acela este motorul. Sper ca stii pentru cine mai fabrica Fiat motoare in afara masinilor lor ?! Daca nu .. just search... P.S. Si inca de Design-ul Italian nu am vorbit ... Pa. |
bai copii,nush de ce vorbiti numai din carti daca nu ati trait...in primul rand la stilo ala de 2.4 la 170 de cai ii zice abbarth, in al doilea rand fiat,alfa si lancia sunt facute toate 3 de aceeasi firma,deci nu mai spuneti ca este mai nu stiu cum un alfa si in al 3-lea rand un stilo hatch este dupa parerea mea cea mai aspectuasa si mai fiabila masina in banii in care o iei!unchiul mea are un stilo de 1.4,benzina,95 de cai,cutie in 6 trepte,3 usi,din 2004 si scuza-ti-ma ca va spun,dar isi rup femeile gatul dupa ea!in plus,un exemplu,are 75 000 km masina si nu avut probleme decat cand a lovit-o putin in fata ca a schimbat bara,farul pe stanga si grilele.atat(excludem consumabilele-ulei,filtre,etc)!fiaturile pe motorina intr-adevar nu sunt asa bune pt ca se strica repede si sunt f scumpe piesele,dar la cele pe benzina e viceversa!asa ca nu mai povestiti pe forum ce ati visat voi azi-noapte...ca a zis nu stiu cine ca fiaturile nu sunt bune(da el are renault:)))))))))))
|
salutari! e destul de amuzant sa vezi cum cei care nu au avut in viata lor FIAT isi tot dau cu parerea din auzite:lol:
in ceea ce priveste STILO e adevarat ca are probleme cu electronica pt ca e pur si simplu imbuibat cu asa ceva:anger: lucrurile se schimba cand vine vb de motor , in special diesel.cred ca sunt putini producatori auto care au faima pe motoarele diesel. eu personal sunt fan HONDA desi lucrez de 3 ani la fiat.dar incredere in motoarele fiat am destula.si ca urmare mi-am luat un stilo jtd 1.9 115 cp ce pot sa spun ca la 100.000 km motorul trage ca in prima zi( e masina de firma si din 2001 a mers un singur om cu ea, respectiv colegul meu) cum spuneam, probleme cu senzorii sunt ,si chiar dese. am avarie si pe airbag si pe bujie.ceea ce nu ma supara e ca masina merge cu avaria pe airbag de 3 ani si nu s-a intamplat absolut deloc cine vrea sa-si ia un stilo poate sa stea linistit .problemele respective sunt , dupa parerea mea, minore.dar ii recomand totusi HONDA .e departe rau chiar si fata de TOYOTA.:boogy: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning