![]() |
Re: Cel mai inalt om din lume a primit un Chevy
... mi se pare ceva penibil... omul ala are zeci de probleme de sanatate si tu ii dai o masina cam micuta pentru el (ce-i drept gestul conteaza dar totusi...)... nu il incalzeste cu nimic pe saracu' om... oamenii de dimensiunile lui depasesc foarte rar varsta de 30 de ani... am vazut si eu documentarul cu el... impresionanta poveste... cu siguranta nu va avea un happy end...
|
si-au batut joc de el cum masina aia mai bine ii dateau un spark,lu asta ii trebuia si remorca sa isi puna adidasi de schimb....
|
frumos gest dar...nu poti recupera eroarea facuta de medici la operatia pe creier. din cauza inaltimii ti se maresc si celalalte organe si poti sa o pui rau de tot
|
d, ca si restul am vazut si eu documentarul despre el, si intr-adevar, foarte multe probleme de sanatate are...
masina asta totusi, buna si ea, ca i-au dat-o, dar unde-s modificarile? |
modificarile, cred eu, sunt la podul pedalier care probabil e impins mai in spate, sina scaunului soferului proabil mai lunga, cine stie... pedale mai mari, mai distantate si spatiu mai mult pentru ele pentru ca se vede ce incaltaminte mare poarta...
tacuma aia e o masina inalta, dar pe langa omul acesta pare foarte scunda... ma intreb cum arata pe langa un lambo murcielago sau un speedster:)) oricum frumos gest, pentru ca probabil ii era imposibil sa gaseasca o masina ieftina (probabil nu dispune de bani ca altfel si-ar fi dat el una pe comanda) pe care s-o poata conduce |
Quote:
cat despre operatia aia e ceva complicat unde se poate gresi foarte usor. cel mai probabil a fost afectat hipotalamusul, care controleaza glanda hipofiza. aceasta a inceput sa secrete in exces hormon de crestere (STH - somatotrop). daca acest hormon e secretat in copilarie, duce la gigantism. acesta are legatura doar cu cresterea in lungime a extremitatilor, individul atingand peste 2m. daca acest hormon e secretat DUPA PUBERTATE (omul avea 12 ani deci abia incepuse pubertatea) duce la acromegalie, caracterizata prin cresterea exagerata in grosime a oaselor, in general a oaselor fetei, mandibulei si cele late, alungirea exagerata a mainilor si picioarelor, ingrosarea buzelor, SI CRESTEREA VISCERELOR, ADICA A ORGANELOR (inima, rinichi, ficat, limba). practic omul nu e prea inalt, dar arata extrem de ciudat:)) deci omul asta sufera de GIGANTISM. omul nu va muri la 30 ani dar nici nu o duce mult. scurta lectie de biologie pentru cei care aveau dubii legate de conditia omului:P |
omului asta ii trebuia un gmc sau un man:))
|
eu am 1.86, port 44 la papuci si mi se pare uneori destul de complicat.
la 2.58 ai lui... |
E un chin foarte mare pentru el sa fie asa de mare..Sa n-ai cu ce te incalta.Imi pare foarte rau pentru el.
|
Cu pantofu' ala apas toate pedalele in acelasi timp :D
|
Nu are 2.58. Cel mult 2.40.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning