![]() |
acest ferrari a fost printre primele de la noi din RO au fost 3 persoane care au fost primii acesta , al lui tiriac si al lui gica popescu ...
|
ferrari pus de CRY a fost si intr-un videoclip...
reflex-O aventura.... in orice caz super frumoasa... anu asta pe litoral mi-am scaldat oki in mashini :shock: |
Re:
Quote:
|
si eu cand ziceam imi doresc sa fiu nick lumea zicea ca sunt nebun :lol: :lol: :lol: :lol:
oricum se vede marfa calibra cu neoanele alea lime 8) |
4 Attachment(s)
:arrow:
|
4 Attachment(s)
ferrari scagllieti ;)
|
4 Attachment(s)
Escalade!!!
|
ma bucur ca a prins topicu asta...
mai puneti poze cu masini de pe litoral :) si da, frumos ultimu ferrari,cel visiniu.nici nu stiam de modelu ala :lol: |
si ce masini mai avem in cta.......
|
Re:
Quote:
au deja romanii asa ceva? si sa mai zicem ca suntem saraci :| |
pai pe romani ii intind cainii
|
frumos rau ferrariu` vishiuniu ... parca sunt 2 in RO ...
cel cu VW alb de pe prima pagina se rupea rau in figuri prin costinesti,cu vreo 2 in portbagaj,portbagajul deschis,si cu sticla de Jacky in mana :lol: :lol: 8) 8) ... neoanele se vad mishto rau :D ... am mai vazut un Avalanche ... da` am uitat sa`i fac poza :( |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
sincer,avea si de ce.....\"poze cu maimutza....poze poze...\" :)) eu scoteam chitantier sa fiu in locu lui :lol: :lol: :lol: eu l-am vaz acu 1 an in neptun,era cu 2 blonde in masina (da,pe 2 locuri 3 inshi....una cred ca avea schimbatoru in....buzunar :wink: :lol: )si l-a luat garda :lol: :lol: bineinteles,a sunat la taticu...si s-a rezolvat :arrow: :bunch: :paper: |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning