Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Masini pe litoral (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/7268-masini-litoral.html)

sil4tuning 19-08-05 21:07

acest ferrari a fost printre primele de la noi din RO au fost 3 persoane care au fost primii acesta , al lui tiriac si al lui gica popescu ...

orlando 19-08-05 21:25

ferrari pus de CRY a fost si intr-un videoclip...
reflex-O aventura....
in orice caz super frumoasa...
anu asta pe litoral mi-am scaldat oki in mashini :shock:

blowwind 19-08-05 21:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
reflex-O aventura....

a fost in o aventura si acum este in melodia de la N&D... :) o conduce Nick :)

orlando 19-08-05 21:36

si eu cand ziceam imi doresc sa fiu nick lumea zicea ca sunt nebun :lol: :lol: :lol: :lol:
oricum se vede marfa calibra cu neoanele alea lime 8)

blowwind 19-08-05 21:38

4 Attachment(s)
:arrow:

BIZ 20-08-05 00:56

4 Attachment(s)
ferrari scagllieti ;)

BIZ 20-08-05 01:01

4 Attachment(s)
Escalade!!!

ZooM-ZooM 20-08-05 02:39

ma bucur ca a prins topicu asta...
mai puneti poze cu masini de pe litoral :)
si da, frumos ultimu ferrari,cel visiniu.nici nu stiam de modelu ala :lol:

needBrain 20-08-05 09:34

si ce masini mai avem in cta.......

RA_2fast4u 20-08-05 09:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BIZ\"
ferrari scagllieti ;)

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
au deja romanii asa ceva? si sa mai zicem ca suntem saraci :|

needBrain 20-08-05 12:53

pai pe romani ii intind cainii

AleXXL 20-08-05 16:49

frumos rau ferrariu` vishiuniu ... parca sunt 2 in RO ...
cel cu VW alb de pe prima pagina se rupea rau in figuri prin costinesti,cu vreo 2 in portbagaj,portbagajul deschis,si cu sticla de Jacky in mana :lol: :lol: 8) 8) ... neoanele se vad mishto rau :D ... am mai vazut un Avalanche ... da` am uitat sa`i fac poza :(

CRyS` 21-08-05 01:16

Re:

Quote:

reflex-O aventura....

Era coada in Mamaia la ora 2-3 d noapte.... La facut de poze! :lol: :lol: :lol: :lol: Proprietaru se amuza pe rupte la cativa metri mai incolo pe o terasa!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ZooM-ZooM 21-08-05 02:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CRy_STy\"
Quote:

reflex-O aventura....

Era coada in Mamaia la ora 2-3 d noapte.... La facut de poze! :lol: :lol: :lol: :lol: Proprietaru se amuza pe rupte la cativa metri mai incolo pe o terasa!! :lol: :lol: :lol: :lol:

sincer,avea si de ce.....\"poze cu maimutza....poze poze...\" :)) eu scoteam chitantier sa fiu in locu lui :lol: :lol: :lol:
eu l-am vaz acu 1 an in neptun,era cu 2 blonde in masina (da,pe 2 locuri 3 inshi....una cred ca avea schimbatoru in....buzunar :wink: :lol: )si l-a luat garda :lol: :lol: bineinteles,a sunat la taticu...si s-a rezolvat :arrow: :bunch: :paper:

CRyS` 21-08-05 08:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZooM-ZooM\"
Quote:

Originally Posted by \"CRy_STy\"
Quote:

reflex-O aventura....

sincer,avea si de ce.....\"poze cu maimutza....poze poze...\" :)) eu scoteam chitantier sa fiu in locu lui :lol: :lol: :lol:
eu l-am vaz acu 1 an in neptun,era cu 2 blonde in masina (da,pe 2 locuri 3 inshi....una cred ca avea schimbatoru in....buzunar :wink: :lol: )si l-a luat garda :lol: :lol: bineinteles,a sunat la taticu...si s-a rezolvat :arrow: :bunch: :paper:

Am auzit si eu ceva de genu...! :lol: :lol: :lol: da oricum .... SUPER TARE FAZA!Tzin minte reactzia amicului meu cand a vazut majina: MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A Ferrariiii!!!!!!!si inca de pe la vreeo 15-20 d m a zis tare! :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 01:03.

- Copyright 2026 4Tuning