![]() |
Re: Geely GT, Suspect De Serviciu
o alta copie...
un exelero de rahat .. |
deci geely asta tot de chinezi ii facut?ca am vazut akm cateva luni in mall la timisoara un geely albastru si habar nu aveam ce ii si de unde ii.ca scria nuam geely pe ea atat .bn nu era dasta era un sedan.
|
22 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...dab3b10989.jpg
Geely Tiger GT, vedeta Salonului de la Beijing Geely Tiger GT a fost prezentat in cadrul Salonului Auto de la Beijing-Editia 2008. Conceptul este propulsat de un motor V6 3.5L, care produce 225 CP si un cuplu maxim de 460 Nm. Chinezul cu jante de 19 inci va avea insa de infruntat o diferenta vizibila intre puterea destul de modesta a motorului si designul indraznet, spun criticii de la salon. |
geely a inceput sa creasca in ochii mei :D
|
Si rezistenta la impact ? :shock: :rolleyes2
|
E chiar marfa :X:X:X:X:X: !!
|
E chiar frumusica ...dar puterea e mica.....
|
Oare dupa 1000 de KM oare i se mai inchid/deschid usile?=))=))=))
|
Quote:
|
chinezarie :D o arata bine la spate, fatza nu imi place, cai putini, totusi e un pas inainte, dar nu miash lua asa ceva... dupa 5k km cred k o sa ma apuc sa imping la ea
|
Linia profilului e super reusita, dar briz-briz-urile alea de la grila frontala si farurile: KITSCH TOTAL!
|
eu sunt impresionat...imi place ce au facut sincer
|
comparand cu ce rachete scot romanii, asta e bijuterie. Oricum, cat de curand chinezii vor ajunge la nivelul masinilor europene si peste ceva vreme poate si la cel al masinilor japoneze.
|
Parca Geely a mai inceput sa faca progrese, dar mai are mult de munca si mai ales munca proprie!
|
arata foarte tare masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning