![]() |
Re: Miss Popularitate - SMAEB 2008
Bai frate intr-adevar Alina Bianca e super frumoasa dar totusi mie mi s-a parut ca Mihaela Ilie e de neegalat fratilor . Deci fetei asteia nu-i gaseai nici un defect ...arata jaleeeee !
|
3 Attachment(s)
super femeia !!! :x :x :x
|
4 Attachment(s)
Parerea mea este ca cea mai frumoasa este domnisoara Alessia Dulgheru. Dintre toate tipele de la SMAEB+4Tuning cu ea am ramas in minte. Si pentru ca imaginea de pe prima pagina nu o reprezinta bine o sa mai adaug cateva imagini cu ea:
|
Raluca Dumitru clar cea mai tare fata de acolo
|
acum am observat, si nu prea e corect ca le-am pus, Raluca Dumitru a castigat si titlul de Miss SMAEB, iar la cea mai buna tinuta SMAEB a fost Alessia Dulgheru :)
|
My vote goes to Raluca Dumitru!foarte frumoasa fata!atunci da ne voturile innapoi si scoate le din poll,poti face asta nu?
|
Raluca Dumitru
|
mi se pare mie... sau Lavinia Damian are piciorul vanat ?? :P
|
Cred ca-s mai degraba niste simple umbre pe picior.
|
Iuliana Oprea are mainile mai neingrijite, adica se vede clar ca munceste mai mult ca celelalte...
Alina Bianca e frumusica... Mihaela Velcu e dragutza.. foc :D eu zic ca Iuliana Oprea ar mertia sa castice...mi se mare mie.. ca o duce mai rau din punct de vedere a veniturilor... si stilul simplu de a se imbraca demonstreaza faptul asta in comparatie cu fetele specificate mai sus... Voi ce parere aveti ?? |
Quote:
sa zicem niste simple umbre pe picior.... dar uita-te mai atent in partea stanga a piciorului unde se vede clar ca nu e nici oumbra ci kiar are lumina sufucienta... hai sa o sunam sa o intrebam, o sun eu :P |
alessia le intrece pe toate:P e super fata ;)
|
Quote:
|
Quote:
Corect! Si eu am votat-o tot pe ea. Mi se pare de departe cea mai draguta. |
daca incepem cu d-astea, eu am toate numerele de telefon de la toate gagicile de acolo :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning