![]() |
Re: Lancer evo 9
Radu da` tu numai noaptea scoti masinuta??? creste tarifu` la taxi??=))=))=))
:peace: |
Quote:
|
asa Maus:D si de acum sa inceapa specatacolul fsssss fsssss
|
si knd o sa avem si noi onoarea sa o cunoastem "perosnal";))??
|
5 Attachment(s)
Quote:
Pana atunci, mai urc ceva poze:-)...... Mi-a crescut o ciuperca verde sub capota, probabil de la ploaie. Inevitabil, MauS-ul de pe bord, e al meu!:-))))))))))))))))))))) |
Moaaa..frate...ce tare.....felicitari.....cand ii pui led-uri ?.....e diesel nu?......are casetofon?.....manele ai?........traiasca Gutzaaa.......
:P...no offense |
Quote:
P.S. none offence taken.... P.P.S. poate ne crede lumea......:rolleyes2:???: |
he he ...eu am cunoscut-o...si m-am indragostit pe loc....."dragoste la prima vedere" mai ales in treptele 1 , 2 si 3, si in curbele alea pe care de obicei eu le iau cu 60 :D
|
Quote:
|
:O:O:O:O nuuuu mie mi-a ajuns la 120.....nu mai vreau..ms....sti cum aveam mainile atunci....:">
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Un nou disc:-)
|
Daca tot schimbi discul, schimba si volanta, de preferinta mai usoara (ACT sau Fidanza fac treaba).
|
Quote:
|
este un disc ralliart, bunicel, ieftin, dar care se duce repede, iar placile de la el nu se pot inlocui (nu sunt prinse in nituri)
alegerea este una buna, mai ales daca masina este stock....dar si asa o sa incepi sa ai pb cu transmisia ;) eu sunt la a patra cutie (si am schimbat-o pe cea in 6 cu una muuult mai rezistenta), la al doilea diferential spate si al patrulea diferential fatza, iar ultimul distrus este chiar carbonetic ;)...o sa vezi cate pb apar daca o sa cresti cu mult puterea motorului |
| All times are GMT +2. The time now is 10:04. |
- Copyright 2026 4Tuning