Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Mitsubishi (https://forum.4tuning.ro/131-masina-mea-mitsubishi.html)
-   -   Lancer EVO IX (https://forum.4tuning.ro/131-masina-mea-mitsubishi/72489-lancer-evo-ix.html)

Sasha 25-04-08 09:46

Re: Lancer evo 9

Radu da` tu numai noaptea scoti masinuta??? creste tarifu` la taxi??=))=))=))
:peace:

MauS 25-04-08 11:46

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1501898)
Radu da` tu numai noaptea scoti masinuta??? creste tarifu` la taxi??=))=))=))
:peace:

Riscul e mai mare:lol::lol:

browser 25-04-08 11:59

asa Maus:D si de acum sa inceapa specatacolul fsssss fsssss

P!t!k_FMS 04-05-08 22:46

si knd o sa avem si noi onoarea sa o cunoastem "perosnal";))??

MauS 06-05-08 10:18

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by P!t!k_FMS (Post 1514803)
si knd o sa avem si noi onoarea sa o cunoastem "perosnal";))??

In curand draga:-P.... in curand.

Pana atunci, mai urc ceva poze:-)...... Mi-a crescut o ciuperca verde sub capota, probabil de la ploaie.
Inevitabil, MauS-ul de pe bord, e al meu!:-)))))))))))))))))))))

mikafly 06-05-08 10:24

Moaaa..frate...ce tare.....felicitari.....cand ii pui led-uri ?.....e diesel nu?......are casetofon?.....manele ai?........traiasca Gutzaaa.......

:P...no offense

MauS 06-05-08 10:28

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1517440)
Moaaa..frate...ce tare.....felicitari.....cand ii pui led-uri ?.....e diesel nu?......are casetofon?.....manele ai?........traiasca Gutzaaa.......

:P...no offense

Are casetofon cu usb si e in 3 culori care le cunosc pe lume care este:-):-):-) leduri nu mai pun ca nu mai sunt trendy...acum LCD-uri pe etriere...=))))

P.S. none offence taken....
P.P.S. poate ne crede lumea......:rolleyes2:???:

Emotion 06-05-08 10:29

he he ...eu am cunoscut-o...si m-am indragostit pe loc....."dragoste la prima vedere" mai ales in treptele 1 , 2 si 3, si in curbele alea pe care de obicei eu le iau cu 60 :D

MauS 06-05-08 10:30

Quote:

Originally Posted by Emotion (Post 1517445)
he he ...eu am cunoscut-o...si m-am indragostit pe loc....."dragoste la prima vedere" mai ales in treptele 1 , 2 si 3, si in curbele alea pe care de obicei eu le iau cu 60 :D

la 140 e mai interesanta treaba aia pe curbe:-)

Emotion 06-05-08 10:33

:O:O:O:O nuuuu mie mi-a ajuns la 120.....nu mai vreau..ms....sti cum aveam mainile atunci....:">

mikafly 06-05-08 11:47

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 1517443)
Are casetofon cu usb si e in 3 culori care le cunosc pe lume care este:-):-):-) leduri nu mai pun ca nu mai sunt trendy...acum LCD-uri pe etriere...=))))

P.S. none offence taken....
P.P.S. poate ne crede lumea......:rolleyes2:???:

Sa ne creada vere......stii doar ca amandoi am ajuns la concluzia ca suntem manelisti convinsi...ca eu il iubessc pe Gutza...si tu pe Salam.........si mai stiu ca o sa iti pui spinnere la masina....si terminatie la toba cu led ......si aripioara de rechin .......si stropitori cu led.....si cel mai important......un mare semn "Mike" pe luneta.......si s anu uitam nelipsitul catel care da din cap pe polita din spate.....

MauS 09-05-08 11:14

3 Attachment(s)
Un nou disc:-)

Jeff 13-05-08 11:51

Daca tot schimbi discul, schimba si volanta, de preferinta mai usoara (ACT sau Fidanza fac treaba).

MauS 13-05-08 14:28

Quote:

Originally Posted by Jeff (Post 1531264)
Daca tot schimbi discul, schimba si volanta, de preferinta mai usoara (ACT sau Fidanza fac treaba).

Astept volanta + placa de presiune. Vor veni si ele repede:-)

radu_lkv 13-05-08 16:46

este un disc ralliart, bunicel, ieftin, dar care se duce repede, iar placile de la el nu se pot inlocui (nu sunt prinse in nituri)
alegerea este una buna, mai ales daca masina este stock....dar si asa o sa incepi sa ai pb cu transmisia ;)

eu sunt la a patra cutie (si am schimbat-o pe cea in 6 cu una muuult mai rezistenta), la al doilea diferential spate si al patrulea diferential fatza, iar ultimul distrus este chiar carbonetic ;)...o sa vezi cate pb apar daca o sa cresti cu mult puterea motorului

All times are GMT +2. The time now is 10:04.

- Copyright 2026 4Tuning