![]() |
Re: am mostenit o dacie sport
pai u vrei sa spui k asta mai e masina la care ii treb acte???????????c sa faci frate cu ele???la competiti cine te intreaba de ele???k doar deaia e masina de curse, k sa nu mai mergi cu ea pe strada!daca nici la curse,atunci unde????
|
masina va merge in continuare la curse je fiind cu picioru pe acceleratie nu vad dc nu as iesi cu ea si la un suc, vreau sa o inscriu pe un club sportiv. atat am avut de zis in legatura cu actele si hartiille care le are sau nu le are masina, probabil o sa fie gasit talonul si atunci voi scapa de o grija. punct
|
ce motor ai pe ea????dar nu mi-ai zis:vii duminik cu ea???
|
actele sa fie problema...
|
masina va sta la garaj aprox 2 luni timp in care voi face reface motorul de 1.4(are blocul fisurat) Trebuie sa fac rost de o flansa si de un radiator de ulei, radiatorul care il am are fagurele deteriorat nu mai circula aproape deloc aer prin el. iar flansa nu mai exista,
|
alt bloc daca este fisurat :)
|
pai cred ca e normal sa il schimbe daca vrea sa mearga cu ea la curse, repararea lui este egala cu zero...
|
frumoasa masina!!!..... ai mult de lucru la ea, dar o sa iasa ceva frumos
|
foarte frumoasa...ashea cva mai rar,io unu nu am vz in realitate o brasovia...c motor avea?era modificat d fabrica?
bft si sa ai grija d ea k merita;) |
vrei pentru sportiva un motor impecabil V6 de ford ?
|
sportu va concura doar la 1.4 deci motorul de dacia va fi cel uzual, incerc sa ma bazez si pe "mana" nu doar pe motor , la sfarsitul lui aprilie la sibiu voi concura si eu pt prima data vedem daca st priceput sau nu la volan. looomea zicea ca m-as descurca un pic cu covrigu sooo......:rolleyes2
de saptamana viitoare ma apuc de motor |
spor la treaba!!!
|
saptamana ce vine sper sa te aud ca te apuci de motor,aduna toata piesele si daca e nevoie de ajutor o sa incerc sa fiu prezent.
|
marele_ouu are de vanzare un motor de renault alpin 1,4 .. tipla
|
da? si ce pret ar avea motorul ala?
ca eu am mai luat unul din bucuresti si e varza motorul. nu vreau sa dau nume, de la cine e, pt. ca stie el cine e. deci motorul daca vrei sa-l iei tre' probat pe masina, nu povesti ca altfel iei teapa ca mine |
| All times are GMT +2. The time now is 22:09. |
- Copyright 2026 4Tuning