Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   am mostenit o dacie sport (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/72445-mostenit-dacie-sport.html)

bolidu' 27-03-08 21:14

Re: am mostenit o dacie sport

pai u vrei sa spui k asta mai e masina la care ii treb acte???????????c sa faci frate cu ele???la competiti cine te intreaba de ele???k doar deaia e masina de curse, k sa nu mai mergi cu ea pe strada!daca nici la curse,atunci unde????

aborigenu 27-03-08 21:28

masina va merge in continuare la curse je fiind cu picioru pe acceleratie nu vad dc nu as iesi cu ea si la un suc, vreau sa o inscriu pe un club sportiv. atat am avut de zis in legatura cu actele si hartiille care le are sau nu le are masina, probabil o sa fie gasit talonul si atunci voi scapa de o grija. punct

bolidu' 27-03-08 21:33

ce motor ai pe ea????dar nu mi-ai zis:vii duminik cu ea???

CristiRS 27-03-08 21:39

actele sa fie problema...

aborigenu 27-03-08 21:45

masina va sta la garaj aprox 2 luni timp in care voi face reface motorul de 1.4(are blocul fisurat) Trebuie sa fac rost de o flansa si de un radiator de ulei, radiatorul care il am are fagurele deteriorat nu mai circula aproape deloc aer prin el. iar flansa nu mai exista,

CristiRS 28-03-08 18:45

alt bloc daca este fisurat :)

ICE-M@N 28-03-08 18:56

pai cred ca e normal sa il schimbe daca vrea sa mearga cu ea la curse, repararea lui este egala cu zero...

kapa_krs88 28-03-08 20:21

frumoasa masina!!!..... ai mult de lucru la ea, dar o sa iasa ceva frumos

razvanell 31-03-08 21:42

foarte frumoasa...ashea cva mai rar,io unu nu am vz in realitate o brasovia...c motor avea?era modificat d fabrica?
bft si sa ai grija d ea k merita;)

CristiRS 01-04-08 19:41

vrei pentru sportiva un motor impecabil V6 de ford ?

aborigenu 02-04-08 09:48

sportu va concura doar la 1.4 deci motorul de dacia va fi cel uzual, incerc sa ma bazez si pe "mana" nu doar pe motor , la sfarsitul lui aprilie la sibiu voi concura si eu pt prima data vedem daca st priceput sau nu la volan. looomea zicea ca m-as descurca un pic cu covrigu sooo......:rolleyes2

de saptamana viitoare ma apuc de motor

kapa_krs88 03-04-08 19:20

spor la treaba!!!

barbut88 03-04-08 23:36

saptamana ce vine sper sa te aud ca te apuci de motor,aduna toata piesele si daca e nevoie de ajutor o sa incerc sa fiu prezent.

Ja_Rule 05-04-08 08:54

marele_ouu are de vanzare un motor de renault alpin 1,4 .. tipla

BN-02_TZY 05-04-08 11:54

da? si ce pret ar avea motorul ala?
ca eu am mai luat unul din bucuresti si e varza motorul. nu vreau sa dau nume, de la cine e, pt. ca stie el cine e. deci motorul daca vrei sa-l iei tre' probat pe masina, nu povesti ca altfel iei teapa ca mine

All times are GMT +2. The time now is 22:09.

- Copyright 2026 4Tuning