![]() |
Re: audi a4 tuning by dr.zozo
niciodata parerile nu vor fi la fel ......
|
Frumoasa masina!
Felicitari inca o data Dr ZOZO.Jentile alea nu au fost si pe Pasat-ul ala verde? Te rog spune-mi daca stii si poate ai vazut o masina galbena cu nr de arad prin sibiu,ce model de nissan e ca nu stiu..... mersi.... |
sincer nu am vazut inca masina in sibiu.soryy
acuma fac un s 600 din 2008. de asta ce o sa ziceti cand bag flexul in ea :)) |
arata mijto masina..mie imi place, oricum parerile sunt impartite si gusturile nu se discuta. Zozo tie iti cam place portocaliul, zic eu. am o intrebare daca costu la modificari a atins 3000 de E-uri :D , atunci jantele cat fac?
P.S. sa ne pui pozele cu S 600 , plzz :D . spor la modificari |
sincer nu-mi plac deloc spoilerele spate gen aluia montat pe masina, (ferrari) da- cu toba/tobele, oricum iesirea dubla da foarte bine... sper sa nu deranjeze da' ca parere... zic ca jantele dau urat... prea mult crom... te orbesc. paitjobul, cu airbrush,tot... e super:).bafta
|
jantele au costat echipate cu cauciucuri 2300 euro
|
Re: audi a4 bataie de joc by dr.zozo
Cel mai urat audi a4 care l am vazut in viata mea
Imi pare rau ca mai sunt inca persoane care si bat joc de masina in halul asta, atat client cat si cel care face lucrarea Inca nu pot sa mi revin din soc, masina asta (daca se mai poate numi asa) nici n ar mai trebui incadrata la sectiunea audi Imi pare rau daca nu sunt in asentimentul vostru dar chiar n am mai putut suporta, bataie de joc in toata regula Poate si din cauza ca pe a4 b5 sunt destul de putine elemente care cad bine, parca cu cat pui mai multe cu atat arata mai rau.... este doar o parere personala care mi am format o dupa ce am vazut foarte multe modificate si doar cele subtil modificate aratau bine , in rest ..... |
este si parerea mea
|
Re: audi a4 pom de craciun by dr.zozo
Quote:
Quote:
Ca sa impaci pe toata lumea trebuie facuta cu bun gust , nu e cazul , asa ca ..... reactile sunt absolut normale |
adevarata masina ;)...mult succes in continuare
|
Quote:
|
ce daca are motor de 1.6!?
unora le place sa puna pe rable un motor puternic, altora(de ex..yo) le place ca masina sa nu deranjeze retina la privire si dupa aia se umbla si under the hood! sunt foarte curios cum o sa arate S 600-le din 08' si OMEGA cea dementa! oricum la S, sunt de parere ca merge ceva finut, pt ca este clasa lux(bussnies). |
E F. Kitchoasa !
|
mie unu nu prea'mi place cum a iesit.
|
Re: audi a4 bataie de joc by dr.zozo
Quote:
Nu are nici o treaba masina asta,poate doar culoarea si paintul sa fie mai deosebite. Ai dat chix cu masina asta,urata in spume,kitsch! Jante cromate pe asa o masina?spoilerul fata e prea simplu,cu 3 gauri si plasa,pana si eu am asa pe masina..spoilerul spate nu se potriveste nici el cu masina.. Daca intr-adevar te respecti ar trebui sa nu mai faci lucrari din astea,indiferent ce vrea clientul.Lasa-i sa se duca la altii,ca sunt sigur ca vine altu care sa iti dea banu`.Nu mai da vina pe clienti atunci cand nu iti lauda lumea munca,trebuie sa stii sa accepti si critici,nu? |
| All times are GMT +2. The time now is 01:16. |
- Copyright 2026 4Tuning