![]() |
Re: Filtru Sport
Salut...din pacate iar nu pot pune poze pe 4tuning nu stiu de ce...se simte la sunet...in rest este insesizabil...oricum o sa ai impresia ca urca mai repede in ture dar este placebo. Intra pe id-ul asta: cata_asd daca vrei sa-ti dau pozele.
|
Nu stiu de ce va amagiti voi cu filtrele astea , eu am avut asa ceva pe masina si pierdeam 1 secunda 0-100 ... (aveam vitan NU k&n sau alt brand...)
Chiar nu va intereseaza performantele ? :) Da-ti-i 0-100 inainte de a pune ceva pe masina si 0-100 dupa . Eu aveam impresia ca se infige mai bine , efectul era din cauza zgomotului . |
Quote:
|
@electric_style ai inteles gresit eu in loc de 11 secunde cu filtru stock scoteam 12 cu filtru sport.
Eu in loc sa castig pierdeam. Filtrul era din Vitan YED parca ii zicea . Acum ma gandesc... nu i-am facut o resetare ECM , dar cred ca i-o faceam degeaba. |
Quote:
|
Am o imtrebare.
Consuma mai mult cu filtru sport?? |
Quote:
|
Asta depinde cum o forjezi ....nu? :)
Eu asa zic ca merita sa pui un filtru. Pt ca un filtru bun impreuna cu o evacuare buna nu scade cu 1-2-3 sec ci creste cu 1-2-3 ,dar cum ziceam un filtru bun si o evacuare cap coada bunao sa dea rezultate, nu doar filtru si toba finala,mai ales daca filtru nu este pus sa traga aer rece ,si trage cald..:d Corectatima daca gresesc.... O zi buna... |
O toba cap coada te duce aproape 1 mie euro omologata... si nu scoti tu din toba cu 2-3 secunde mai bine 0-100 :)
Mai repede scoti cu niste cauciucuri mai late si o suspensie . |
PS : motorul de 2.0 de opel 16v scoate 7 secunde 0-100.
cu 3 secunde mai bine eu as scoate 8secunde dupa parerea ta ? :) |
Daca citeai mai bine vedeai ca am zis ca,cu un filtru bun <<un chit k&n <<de exemplu> si un chit de tobe cap coada <<borla>>de explu >scoti 2-3 secunde.
Acum ca zici u ca este 1000 de euro este patea a 2-a darnu cred,din cate stiu un chit de tobe borla era undeva la 20 mil + montatu cam 25 mil. Intradevar te ajunge un chit de tobe borla si unu de filtru k&n la 1000 euro dar daca vrei ca masina sa sune frumos si un + de performanta nu te mai uiti la bani .... O zi buna.... |
Quote:
|
Eu crede-ma ca n-o sa scot cu 3 secunde mai bine daca imi pun tobe de 2 mii euro si merg fara filtru de aer .
Pentru 3 secunde imi trebuie vreo 50 cai pe care nu-i poti scoate din toba si filtru de aer la un aspirat de 1.5. ... l@uryo_bo$$ Eu zic sa incerci pe pielea ta un k&n , poate ne dovedesti diferenta cu niste filmulete , aici ma refer la performante nu la sunet , asta ca tu "nu te uiti la bani cand vrei performanta " :) |
Nu scoti 50 de cai din filtru si tobe dar intre 1-5 cai scoti..
Acum eu zic ca nu mai are rost sa mai ne mai certam cat scoate cat face si cum face... Eu peste 2 saptamani imi vine un kit k&n acum mai vedem cum face Dar nam tobe...:d O zi buna.. |
Nu ne certam ci discutam ca oamenii , unde vezi tu ca ne certam !
Am o rugaminte fa-i inainte de a monta filtrul sport de la k&n niste filmulete #1 filmulet 0-100km/h #2 al 2`lea filmulet 80-120 km/h in treapta 3 a dupa care vei pune filtru si alte 2 filmulete :) Chiar sunt curios sa vedem toti diferenta de performanta. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
- Copyright 2026 4Tuning