![]() |
Re: Opel Tigra 1,6 tuning
Quote:
Agresiva Tigra ? Probabil cu motor de peste 150Cp ... ca daca are motor standard de 1.4 sau 1.6 nu vad unde este agresivitatea ... |
duminika la craiova a fost un tigra 2000 16v cu nr de timisoara TM xx FLY a tras f bine mashina ... ma gandesc ca nu prea avea frane dar mashina tragea grav :)
de la 2dti .. ma cam bate shi p mine gandu :) |
Omule am o tigra nu i-am facut cine stie ce si a iesit tare de tot uitete pe forumu din bc pe mes mycar.............my love.............pareri vreau
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
opel tigra cu nr mky la facut in doua culori galben si negru si in data de 27 dec 2006 sa rasturnat cu ea a inchiriat unu masina si sa dat cu ea peste cap panan teatru venea din prundu
|
4 Attachment(s)
Un Opel Tigra facut de POWER TUNING ARAD frumos din pacate nu mai exista :sad:
Si pt un interior doua scaune tapitate de CRAZY TUNING ORADEA. Dintr-un opel TIGRA poate sa iasa ce-va frumos. Uite un filmulet de la Legale la Oradea pe 24 Septembrie Opelul Tigra din Timisoara. |
tigra bleumarin cu desen argintiu nu mai exista sau am inteles eu gresit??? :rolleyes2
|
Quote:
|
am un eleron pt tigra,nou,poate te intereseaza.0722867367
|
Sal...la ce pret este eleronul de tigra?? Si eu sunt posesor si ma intereseaza. Multumesc
|
[QUOTE=slvx5;722036]Sal...la ce pret este eleronul de tigra?? Si eu sunt posesor si ma intereseaza. Multumesc[/QUOTE
pretul e de 250 ron.eleronul e marca CSR ,poate stii. suna-ma daca vrei pe 0722867367.eu sint din cluj. |
Quote:
Spune-mi te rog un nr de tel, un nume si o adresa daca ai, te rog. As fi interesat . Stii niste preturi estimative. Face si vopsitorie? Astept raspuns ! :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: Multumesc! |
Unde Gasesc si eu un Body Kit pt Tigrutza mea??
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:35. |
- Copyright 2026 4Tuning