Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   VW Passat - By Alin (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/72064-vw-passat-by-alin.html)

Nartik 02-10-07 22:15

Re: VW Passat

Quote:

Originally Posted by JubliX (Post 1129459)
bai... am shi io o sugestie.... cand o sa va apucatzi shi voi de tuning... shi o sa vedetzi catzi bani se investesc shi de cata munca este nevoie.... shi cand auzi pe unu' care habar nu are despre ce e vb ca vorbeshte aiurea... nu shtiu cum ai reactziona.... so... think before u speak (gandeshte inainte sa vb pt cei care nu shtiu engleza :D )

La cine faci referire?

buddy_lexx 02-10-07 23:17

Quote:

bai... am shi io o sugestie.... cand o sa va apucatzi shi voi de tuning... shi o sa vedetzi catzi bani se investesc shi de cata munca este nevoie.... shi cand auzi pe unu' care habar nu are despre ce e vb ca vorbeshte aiurea... nu shtiu cum ai reactziona.... so... think before u speak (gandeshte inainte sa vb pt cei care nu shtiu engleza :D )

sa inteleg k u esti ala care face tuning?? ..eu zic k nu isi avea rostu faza cu "pt cei care nu stiu engleza" .... si apropo d c zici u..parerile sunt impartite..e si normal cuiva sa nu`i placa un anumit aspect(gusturile nu s discuta)..pozele is puse pt a ne da cu parerea..chiar daca aceasta nu`i tot timpul pro.. :)

nick_nasta 03-10-07 09:06

Quote:

wa jublix!ce ai?iar te incingi?uite ce ai facut,ai stricat tot topicu`.s-a deviat total de la subiect.daca vrei sa te certi cu cineva intra pe mess ca ma cert eu cu tine:lol:

JubliX 03-10-07 14:34

nu vreau sa ma cert... whatever....

JubliX 03-10-07 14:45

bai dc nu se poate edita un msg? :-s.... ma refer la cei care nu shtiu ce e ala tuning nartik

ps: gata cu off topicurile :)

RapJustin 03-10-07 20:16

Quote:

Originally Posted by JubliX (Post 1131029)
bai dc nu se poate edita un msg? :-s.... ma refer la cei care nu shtiu ce e ala tuning nartik

ps: gata cu off topicurile :)

sry pt off topic... dr trebe sa raspund:D

dupa un anumit timp de la postarea mesajului nu mai poti da edit la mesaj... asa k ele raman permanente si numi un admin le pote sterge...!!!! altfel raman!!!!

Ali_ump 04-10-07 20:44

gata cu off topicu ...daca aveti ceva de spus despre masina spuneti ..daca nu ....nu

GTRs 04-10-07 21:40

felicitari pentru masina..incepe sa ia amploare si la noi acest fenomen
Traiasca tuningul

Ali_ump 07-10-07 21:24

19 Attachment(s)
Am primit si celalat rand de poze de la Alin ceva mai bune ca si caliate ...:)
ENJOY;) :twisted:

GTRs 07-10-07 21:52

una mai frumoasa ca alta...

RapJustin 07-10-07 22:09

te lasa mut masina asta!!!!

Ali_ump 07-10-07 22:16

Dar daca stam sa ne gandim ...inca nu e gata ...ar mai fi multe de schimbat la ea ...dar toate la timpul lor ...acuma ca mere bine treaba cu taximetria ...cine stie poate se gandeste Cobra la un set de suspensii noi ...un set de jante care sa scoata masina in evidenta;)

GTRs 07-10-07 22:19

nu parerea mea ar fi sa-i schimbe culoarea.Acest albastru nu o avantajeaza...

Ali_ump 07-10-07 22:36

Quote:

Originally Posted by GTRs (Post 1137839)
nu parerea mea ar fi sa-i schimbe culoarea.Acest albastru nu o avantajeaza...

ai dreptate dar vom vedea...

GTRs 07-10-07 23:49

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1137868)
ai dreptate dar vom vedea...

cred ca ar merge o culoare mult mai deschisa

All times are GMT +2. The time now is 04:49.

- Copyright 2026 4Tuning