![]() |
Re: Audi A5: paint job sau paint trash?
hai frate ce e asta ...:-s pacat de masina ,nu imi place
|
e destul de interesant proiectul dar e mai mult de salon pentru strada as prefera jante de 19 si kit S-Line
|
idee buna a vopsitorului...... bravo lui a facut treaba buna
|
sa fiu scurt - pacat de masina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Eu zic ca e mai importanta pacea decat un Audi A5 .Pacea e greu de obtinut pe cand o masina se construieste imediat.Dar in privinta paint-ului zic ca a iesit groaznic :)
|
nu-mi place deloc ..........deci paint trash...si cand te gandesti ca a fost facut pe o frumusete de A5 parca ti se face mila de masina:(
|
paint job 100%
daca era pictata o gagica in treburile goale ar fi fost cool mega extra super pentru toti ... sau daca erau scheleti cat de multi la fel. atunci nu mai era pacat de a5 :-" la ff multi paint job se rezuma la 3 lucruri: gagici, monstrii/scheleti, flacari din pacate. |
E superb!
Unii din romania inteleg prin paint-job capuri de mort, fulgere si alte tampenii...cred ca asta e problema. |
Quote:
|
extraordinar alex paint jobul nu e pentru a5 ... daca vedeai 1 schelet salivand pe capota era si pentru a5? forget it.
|
Nu ati inteles nimic din pictura. La terminarea paintjob`ului nu erau inclusi si porumbei. Pe acestia i-a luat pe traseu din cauza vitezei :))
|
very funny :-"
|
dak erau niste cranii era bestial
|
ideea e foarte buna si frumos realizata....frumos design-ul stripe-ului....dar cred ca as fi mers pe altceva in nici un caz pe porumbei...
|
Urata categoric nu e.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:24. |
- Copyright 2026 4Tuning