![]() |
Re: EURO3, EURO4 -Sfaturi inainte de cumparare
Da, este un Megane din iunie 2000, 1598 cmc, 79kW, cutie manuala cu 5 viteze.
Sa vedem ce-o sa zica cei de la RAR...am mari emotii Multumesc! |
carmencita: RAR trebuie sa se ia dupa acte, nu dupa ce li se nazare lor. Mai deunazi spuneau la TV ca si-asa n-au metode sa afle cu exactitate emisiile poluante ale unei masini, pentru ca sunt scumpe dispozitivele.
Du-te cu incredere si nu te lansa in povesti la fata locului despre ce emotii ai si alea, pentru ca aia de-acolo sunt niste gunoaie. Daca iese euro 2 si in acte e euro 3 fa scandal, sigur vor spaga. |
Multumesc pt sfaturi! Problema este ca in brief este trecut ca norma de poluare D4 32, fara niciun E. Si nu pot sa inteleg de ce dupa sasiu are norma Euro 2 iar dupa seria motorului Euro 3? care dintre cele doua este imp in stabilirea normei de poluare? Imi poate explica si mie cineva ce legatura are sasiul cu emisia de noxe? poate e o intrebare stupida...in fine
va multumesc! |
trebuie sa fie D4 44 pt euro 3 si 62 pt euro 4. daca nu e, din pacate e euro 2
|
merci! asta e...
|
poate iesi euro 3 . dar greu daca zici ca e din iunie 2000
|
Cum spuneam si mai sus, am gasit seria motorului in listele de Euro 3 de la RAR...ce importanta are sasiul ? nu inteleg deloc...:rolleyes2
|
pai cel mai mult conteaza motorul si catalizatorul! nu are legatura cu sasiul!
|
dragii mei, masina este EURO 3!!
|
asa a spus rar-ul? :)
|
da, asa a zis!
|
Quote:
Salut, Ma intereseaza sa instalez catalizator la un Land Rover Discovery TD5 cu Euro 2 (96/69 EG III).Momentan nu am inscris masina din motive lesne de inteles si mai am numere de zoll.Cum pot face mai concret sa trec la Euro 3? Multumesc. |
Quote:
|
da, ai avut dreptate!!Merci!:-)
|
salut, ma intereseaza sa cunpar luna asta un omega b din germania anii 1994 sau 1995 cu motor 2000 benzinar,ma intereseaza care sunt normele de poluare pentru motorul cu 8 supape si pentru 16 supape si daca nu cer prea mult si pentru calibra 8 supape mersi mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning