Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Return Of The Tres: 911 Turbo, Z06, GT-R (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/71682-return-of-the-tres-911-turbo-z06-gt.html)

F.E.A.R 23-03-08 22:49

Re: Return Of The Tres: 911 Turbo, Z06, GT-R

... da domne' Nissan e chiar reusit, dar nu poti sa alegi un Nissan atunci cand se afla langa un Porche !!!

nea_gogu_de_la_gaze 24-03-08 09:00

Depinde al carei clasa esti fan.Tunerele muschii americani sau exoticele.(asta a sunat k in NFS:)):)) )

MaZaN 24-03-08 13:03

Desi sunt fan Porsche, tre' sa admit ca GTR-u e o masina care-i da de furca 911-ului Turbo. Dar de aici pana la o diferenta de 6 secunde... Diferenta asta nu o realizeaza nici CGT-u fata de 911 Turbo. Adica pe Nurburgring, circuit de 20 si de km realizeaza o diferenta de nici 2 secunde, iar pe "circuitul" lor, care ma indoiesc sa aiba mai mult de 5-6 km, asta cu indulgenta, hop tranteste un 6 secunde. Exista 2 explicatii:
1. Promovarea Nissanului in SUA, cum s-a mai spus.
2. Pilot de mana a saptea care nu a stiut cum sa conduca 911-le.
Si pentru cei care cred ca nu are nas in familia 911, uite, cum s-a mai spus, ca il are pe nenea GT2 care ii da un 6 secunde si ceva pe Nurburgring.

N|ghtmare 24-03-08 13:33

GT-R fara discutii ... e cam mare diferenta de 6 sec dar oricum ... am incredere ca nu au stat degeaba pana acuma cei de la Nissan si au scos o racheta de zile mari. Porsche nu-mi prea place si oricum ... nu vad de ce ar fii exclus ca GT-R sa fie mai bun decat Porsche

THX-1 24-03-08 14:19

Cand am sa vad un test intre GTR si 997 turbo condus de Walter Röhrl atunci am sa-mi fac o parere adevarata,pana atunci...."Bazaconii".....by the way,nu-i nevoie de un GT2-deja e prea mult,e suficient un GT3 pe un circuit virajat ;)

Dj_SlasH 25-03-08 10:18

Poate ca as alege porsche daca n-ar fi mai urata ca Z06 , mai lenta ca GT-R'u si mult mai scumpa ca amandoua.

DjRainManFast 25-03-08 14:02

Sincer am stat zilele astea cu ochii pe acest thread dar am si cautat peste tot despre GTR-ul asta....testele m-au interesat mai mult decat perfomantele date de nissan. Ce sa zic ....e acceasi disputa cum a fost si intre R8 si Carrera 4S! Fratilor GTR-ul e o masina fantastica, R8 e masina tot asa....masinii bune...inbuibate de tehnologie si care vor sa se compare cu Porsche :) DC? Pentru ca este o referinta....este un bun la toate.....ca vine unul si pac scoate cateva secunde la un capitol...altu puncteaza la alt capitol...dar per general nu se ridica la standard ul Porsche.....stiu ca si Nissan are o istorioara in spate cu GTR ul si cu cursele..nimic de zis....dar fratilor Porsche e o legenda , e un sentiment....e un stil de viata...la care eu si multi altii visam noaptea..despre care citim ziua, despre care auzim oameni la 70 de ani ca vb cat si pusti de 10 -11, despre care suspinam cand trece pe strada, si pe care il vedem mereu la curse la televizor! Oare cati din pustii, sau nu neaparat, care au fazut doar FnF si au jucat pro street stiu cu adevarat ce inseamna Porsche? Stiu istorioara(cu toate ca o buna parte din ea a fost prezentata in jocul PC NFS Porsche)?
Acum sincer.....si mie imi place noua masina "playstation" de la nissan...da doar sa ma joc putin cu ea... pana ii se incinde CPU principal....pentru liga profesionista pentru mine exista o singura firma Porsche!

adrian46 06-04-08 20:18

cati cai are gtr aasta?

Alex_55 06-04-08 21:03

cica 550 defapt !

adrian46 06-04-08 21:08

ash alege porsche

vacaroz 07-04-08 02:39

Quote:

Originally Posted by Andrei_87 (Post 1437637)
GT-R 35 este o masina cu multe clase peste orice model de Porsche 911, cat despre Corvette numai comentez. Nissan lucreaza la aceasta masina de foarte mult timp. Au "aranjato" incat sa fie imbatabila atat pe circuit cat si in sofatul de zi cu zi.
Multi mi-au pus intrebarea : "Masina sport cu transmisie automata ? o prostie" . Si totusi si McLaren SLR are cutie automata si nu se plange nimeni. Deasemenea nu cred ca un sofer, oricare ar fi numele lui, poate schimba treptele mai precis decat a fost presetata din fabrica cutia.
Despre cel care spune k ne luam info despre masini din filme, jocuri sau alte prostii, tin sa ii spun k nu trebuia sa se dea de gol . . . ;).
Deasemenea daca aveti curiozitatea puteti citi urmatorul articol : http://www.egmcartech.com/2007/10/17...s-slr-mclaren/ si apoi sa va intrebati de ce este asa de mica diferenta intre timpi pe circuit si nu este mai mare. Va las sa va mai ganditi . . .
Cand aveti un reply bun trimiteti un mail ;).

PS : 4 tuning days ----> nota 10 cu felicitari

prietene cred ca nu ai auzit de carerra. de cati ani se tot fabrica si cate generatii de carrera sunt?cand porsche fabrica masini de viteza nisan inca se chinuia sa puna un volan pe stanga ca sa vanda si in alte tari.prosche e renumit pt fiabilitatea lor si motoarele lor.motorul dupa renumita broscuta ai idee de cine e facut?eu unul prefer o masina care i`mi foera si comfort si tot ce`ti poti dori de la o masina nu sa o conduc cu casca in cap...america e cea mai mare piata pt nisan si era chiar culmea sa castige un porsche.oricum.. in ziua de azi briz brizurile si publicitatea vinde o masina... pacat

getedoi 07-04-08 15:04

depinde pe ce te orientezi. totusi au target-urile lor:

1.corvette - muscle cars
2.911 - barbati ajunsi in criza varstei mijlocii
3.gt-r - calculatoare pe roti

eu intru la 2. hihi.:D

getedoi 07-04-08 15:05

oricum, jos palaria pt nissan. a rupt gura targului.

Alex_55 08-04-08 12:43

Quote:

Originally Posted by getedoi (Post 1471134)
depinde pe ce te orientezi. totusi au target-urile lor:

1.corvette - muscle cars
2.911 - barbati ajunsi in criza varstei mijlocii
3.gt-r - calculatoare pe roti

eu intru la 2. hihi.:D

ma baietii, de unde le scoateti fratilor vorbele astea ??!?!

getedoi 08-04-08 12:51

preferi "middle age crisis"? :D

All times are GMT +2. The time now is 02:52.

- Copyright 2026 4Tuning