![]() |
Re: Lucrarile mele - Cipriany
:))):))):))):)))
Spor la treaba :)) |
Se vad imbunatatiri in modul de lucru la lucrarea cu Ferrari. Esti pe drumul cel bun.
Spor la treaba! |
5 Attachment(s)
- Subaru R1e
(initial era o masina electrica dar am zis sa fie pe benzina si i-am zis R1e-Pt) - Audi Senzor (un model vechi care l-am randat in aceasi scena ca la Ferrari) - Nissan 300zx (modelul de la concurs randare studio. ps: tipil asta de randare a-mi ia f mult timp sa randez) |
300zxu imi palce la nebunie .. si celalte 2 sunt acceptabile :P
|
2 Attachment(s)
Quote:
~cipriany May 14, 2008, 9:45:42 AM FOR ALL: It sems like this design is belong to ely862me, i'v seen some similar images on internet and i like the idea and i decide to make one. si din nou iti spun ca aceasta e masina mea http://sketchup.google.com/3dwarehou...9d85a1b5e641f3 |
"vere" eu nush ce cauti tu cu lucrarea ta pe topicul omului:evil: Chiar nu puteai sa dai new thread ? think it.
|
citeste din nou
|
are tot dreptul sa posteze daca e adevarat ceace spune (si din cate observ eu este foarte adevarat) numai ca Cipriany a realizat un model mult mai detaliat si bine modelat decat al sau...
o mica rugaminte am trimite-mi si mie pe privat, ca sa nu postezi aici link-ul de pe alt forum, cu topuicul unde ti-a rasuns ce ai scris u mai sus ;) merci |
Cipri! dupa cum am observat din ce a ce spune ely862me puteai si u sa precizezi si aici ca te-ai inspirat, ca sa nu jignesti anumite persoane, sau poate ai crezut ca este strain.... uite ca e conational... cu mare parere de rau iti recomand sa ii oferi originalitatea...
|
Da designul apartine lui ely862me dati creditul lui pt. design
|
Scuze ely862me pt. ca nu am specificat si pe situl asta, am uitat
|
4 Attachment(s)
Ferrary Mythos
Inceputa cu mult timp in urma si terminata in weekend |
e modelata misto ... dar designul dezamageste din punctul meu de vedere; o combinatie nereusita de enzo cu carrera gt si lambo countach.
|
da... ai dreptate, puteai sa ii spui "lambo countenzorera" :lol:
|
Era si asta o varianta:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:20. |
- Copyright 2026 4Tuning