![]() |
Re: El torro
acuma tu stii cum o sa le faci. parerea mea e sa faci stopurile dupa ce termini caroseria, sa vezi ce si cum dau mai bine. good luck
|
7 Attachment(s)
Nu am intrat de mult, asa ca acum o sa pun cateva poze.
Farurile nu raman acestea, am deja faruri rotunde cu angel-eyes; nici capota-de fapt toata fata nu ramane ca in poza. Si stopurile sun altele, cu sticla rosie complet....cu leduri. Urmeaza sa pun poze cu eleronu....si cu ce ii mai fac......finisaje....vopsit....;) |
imi place aspectul de muscle. dar trebuie finisata sa arate perfect. spor la treaba si nota 10 ptr. roti
|
5 Attachment(s)
Merci Codrin.
Mai pun niste poze...cu masina under construction.... Am pus si o poza cu o Cuda....asa vreau sa fac fata;) |
salut cred ca o sa iasa misto spor la treaba.poti sa-mi spui din ce material si cat a costat sa faci flansele adaptoare pentru roti?
|
Flansele le-am facut aici in Cluj la o firma specializata pe asa ceva.
|
Ma drivere..spor la munca ... dupa ce termini, le scoatem pe strada..o sa fie surori ..aproape gemene. :)
|
Bine ai zis: "aproape"...care insa au evoluat in directii diferite:D
|
grila fata e originala? sau de pe ce e luata? farurile? de pe ce-s? cum le-ai prins?
|
Grila fata din poza e cea originala....deocamdata:D pt ca o sa fac alta din inox.
Farurile sunt de VW Golf si vin cu tot cu suport pe care este si sistemul de reglaj si care se poate monta pe orice suprafata plana. |
8 Attachment(s)
Am ce a facut un pasionat de ford si sincer m-i s-a cam pus si mie pata pe asa ceva..........;)
Tipul zicea ca nu a facut modificari majore la motor. F important e ca i-a facut sistem de racire pt capul pistoanelor si nu recomanda o presiune mai mare de 0.8bari. La 1.6 bari i s-a topit un piston:) |
ba unches :) , nu sti ce carburator are pe motor?
|
V6-le carbu original dublu-corp de Motorcraft.
Ala in linie are 2 weber-uri. |
A intrat masinuta la vopsit..........:)
|
asteptam bestia pe strada.. :)..
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:08. |
- Copyright 2026 4Tuning