![]() |
Re: Pro vs Contra CLAXONAT
claxonu are rolu lui. de aia a fost pus pe masina :lol: deci PRO :twisted:
|
Quote:
|
Contra. Foarte rar ii gasesc intrebuintare. Cei mai multi il folosesc degeaba.
|
acuma daca ai claxon nu trebuie sa abuzezi de el :lol:
|
Depinde de caz:
Am permis de 2 ani si cred ca mai mult de 1 an nu am folosit deloc(sau poate foarte putin) claxonul. Nu suport sunetul! Am inceput sa il folosesc pentru ca traficul din Bucuresti provoaca irascibilitate.... si cum naiba sa nu ma enervez cand sunt pe banda 1 si tocmai dupa ce am trecut intersectia, vreo pipita/taximetrist imi taie fata sau opreste brusc, fara semnal, si ma blocheaza, sau cand vad pietoni ce traverseaza neregulamentar..si se mai si misca in reluare!:evil: In general femeile si taximetristii sufera de nesimtire acuta! Ma descarc uneori trecand cu 10/h prin dreptul unui astfel de specimen care m-a deranjat/blocat.... tinand 2-3 sec. mana pe claxon. Cunosc persoane care au devenit dependente de claxon si abuzeaza nejustificat de el. La lucrarile din Bucuresti si la craterele care s-au format e normal sa adaptez viteza(respectiv sa trec foarte incet) fiindca nu vreau sa schimb baia la saptamana! Si vin stresatii cu masini cocostarcite si ard de nerabdare in spatele meu sa trec odata :rolleyes2 In rest, prefer sa folosesc flashurile... |
Quote:
|
de-ala de tren american sa se auda la kilometri departare. pentru toti boii cu muzica-n blana care nu stiu sa tina drept banda cand esti langa ei. si pt toate pi*dele urate care trec cu 1m/ora pe trecere si au impresia ca ce bune sant ca te uiti la ele. bine, merge mai usor cu 3 etape:
1. deschizi geamu 2. scoti capu' 3. "misca fa mai repede" si se rezolva |
Quote:
|
contra....putine situatii sunt cele in care chiar TREBE claxonat. ma descurc cu flash-urile, fara sa fac scandal.
|
N-as putea spune ca-s pro sau contra.
In limita bunului simt, folosesc claxonul, dar doar pentru semnale acustice cat se poate de scurte. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning