![]() |
Re: BMW planuieste un supercar V10 twin turbo?
Quote:
:lol::lol::lol::lol: |
``Inginerii spera sa obtina un superbolid de 625 CP, care sa atinga lejer 400 km/h. `` nici o masina nu atinge lejer 400 de km\h...mai ales la 625 de cai...dupa 300 nimic nu e lejer,se bate cu aer drept in gura:)...dar na,masina e dragutza...
|
Quote:
bmw nu este o marca de speculatori, ca multe brand-uri care fac tot felul de concepte, dar nu le da drumul pe piata pt ca sunt niste petarde ordinare! bugatti daca nu erau sub cupola vag si aveau $, ii vede-am mult mai in fata ca performante!pana la 300 km avand nevoie de 400 cp, iar pana la 410 de ~1001, desii la max s-ar duce undeva pana la ~420 km/h reali! |
foarte faina masina...;)
|
da intradevar este seria 7, dar nu m-ar mira sa scoata si un supercar cu design asemanator, mie unul imi place ideea............
|
[QUOTE=di48lo;1432866]Te lamuresc. Nu exista masini cu motoare mari "in fata". Oricine a scris ca motorul va fi in fata, a gresit. Pozitia motorului este in relatie cu cele doua axe, nu cu soferul. Deci motorul este "in fata", NUMAI daca este inaintea axei frontale. Daca este intre cele 2 axe, se afla in MIJLOC, indiferent daca soferul are pozitia in fata sau in spatele motorului. S-au construit multe supermasini cu motor in fata.... adica cu motor in fata soferului. Ex. Viper, Nissan 350z, Supra, Ferrari 456GT - 550M - 599 etc., BMW seria 8 samd.
Sunt curios ce va aparea... daca va aparea.[/QUOTE nissan 350Z supercar????????? ai baut gaz??? 350Z nu are ce cauta alaturi de supra si viper. nici lor nu le-as zice supermasini, doar masini foarte rapide... |
@di48lo : nu era necesar sa ma lamuresti cu motorul fata de pozitia soferului...e o chestie de bun simt care ar trebui s-o stie toata lumea ca atunci cand spui motor in fata te referi ca e montat dupa puntea fata
vorba lui bloodfart 350z supercar...lol...nici supra nu mi se pare deloc supercar |
oricum eu zic ca vor mai aparea modificari mai pronuntate asupra partii tehnice.....sa reinvie si ei seria 8
|
Botu aduce a rechin-ciocan!:)) oricum bmw ruleaza
|
Quote:
|
sigur o sa iasa o super masina, sunt sigur ca live o sa inebuneasca trecatorii.
|
Quote:
|
sigur o sa fie criminal, iar motorizarea o sa fie pe masura!
|
ce "trendy" e sa critici bmw-ul....sunt sigur ca o sa le iasa ceva superb ca de fiecare data
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:39. |
- Copyright 2026 4Tuning