Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - BigDaddy_1112 (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/71060-machete-lucru-bigdaddy_1112-a.html)

Felix_Arad 29-12-08 22:42

Re: Macheta in lucru - BigDaddy

Fain Skyline. Faine si realizarile la el de pana acum. Bafta in continuare la tunat.

Alecs21 19-01-09 01:04

Re: Machete in lucru - BigDaddy

m-ai uimit! mare rabdare ai. bafta la tunning! asteptam poze.

cristinr1 19-01-09 18:43

Ti-a iesit ,,misto" pana acum. Asteptam poze cu progresele facute. :D;)

BigDaddy_1112 22-01-09 20:26

Mersi de incurajari! Incerc sa o fac cat mai frumoasa in continuare! Pragurile se afla la a nu stiu cata refacere pentru ca nu am gasit un model ideal pana ACUM( stiu cum vor arata la momentul asta), bordul e la a treia revopsire( i-am pus switch-uri, arata mortal, dar am incercat sa-i fac o poza cu aparatul meu de 4Mpx si nu iti dai seama ce-i acolo)! Am facut rost de parbriz de la un prieten, m-a costat un SLR de 1/43! I-am facut si lui un inlocuitor! In continuare incerc sa fac totul cat mai detaliat! Cand consider ca vor fi progrese care merita vazute, ca nu-mi place sa fac o poza la fiecare chichita pe care o schimb, numai ca sa stea thread-ul meu in frunte, voi posta fotografiile!:D

rares 07 31-01-09 15:28

Re: Machete in lucru - BigDaddy_1112

nu pui poze ?
ne ti in suspans?

BigDaddy_1112 15-02-09 11:40

2 Attachment(s)
Doua poze cu pragurile( totusi nu sunt terminate pentru ca voi mai face ceva in zona aceea mare si insipida de sub pasajul fata)... Ignorati pasajele evazate din fata si spate entru ca nu sunt terminate, la fel si fantele din pasajul spate!

canon 15-02-09 19:37

Ti-au iesit niste linii destul de frumoase la praguri, felicitari !

andrew 46 24-02-09 18:32

ti-a iesit foarte bine!!
felicitari

BigDaddy_1112 25-02-09 20:31

Multumesc mult!
Nu-mi spuneti ca sunt nebun, dar, saptamana trecuta le-am mai ''ras'' odata jos(pentru ultima oara, sper) pentru ca sunt obsedat de detalii(liniile nu erau chiar drepte, chiar daca nu se observa usor, am zis ca ''ce dracu!'' decat sa il subtiez incercand sa indrept liniile mai bine il fac de la inceput!:D)! Acum sunt ceva mai frumoase decat cele din poze, chiar daca nu foart diferite! Poze pun in weekend sper!:D

BigDaddy_1112 27-02-09 16:48

6 Attachment(s)
Aici avem un Lamborghini Murcielago Roadster 1/24 de la Motormax pe care am inceput sa-l modific(o fac decent pentru ca e o exotica nu o japoneza). Cu exceptia spoilerului fata, spate si a pragurilor(si astea facute sa para mai sportive) modificate decent nu planuiesc altceva cu el. Culoarea va fi alba sau neagra sau amandoua plus niste jante frumoase! Poxilina ce o vedeti la scaune am pus-o pentru ca arata urat capota care nu se inchidea ermetic, arata de parca intra aer sub ea! Oricum, macheta asta e plina de imperfectiuni, de la geamuri pana la oglinzi etc.
urmatoarea masina( troaca) e un Dodge Durango(1/18 cred) RC al unui prieten. masina arata foarte rau pentru ca nu prea m-am ocupat atent de ea, dar la sfarsit va iesi ceva frumos! Spoilerul fata nu va arata asa, asta e doar un strat de inceput, la fel si cel spate, pentru ca nu mi-a mai ajuns Poxilina!
Cioturile alea de pe capota sunt niste prize de aer care din pacate s-au rupt cand am tranportat-o! Repet, va iesi ceva frumos din ea!:D

Alecs21 04-03-09 02:21

lambo o sa iasa criminal si sper si dodge-ul :D dar skyline-ul vreau sa il vad terminat :twisted:

Alecs21 10-03-09 11:44

asteptam poze noi iar ne tii cu sufletu la gura ???8)8)

BigDaddy_1112 04-05-09 19:29

1 Attachment(s)
As vrea niste sugestii pentru capota Skyline-ului, va rog!
Preferabil, pune-ti poze! Eu asta vreau sa mi-o fac, fara galma aia din stanga!
Pareri?
Poze cu masina nu pun numai dupa ce ii termin fata!:D

alynex 04-05-09 19:52

5 Attachment(s)
uite si aici niste modele.
Am pus mai multe, daca nu stiu formele masinii nu stiu un model precis:D.
Bafta

BigDaddy_1112 06-05-09 20:14

Mersi! Dintre pozele tale cea realizabila e ultima, pentru ca nu ma bag la dat gauri in capota pentru ca nu stiu! Dar, designul e prea cuminte pentru planurile mele cu Nissan-ul, nu e indeajuns de agresiv si nici nu reprezinta o provocare pentru mine!( asta nu inseamna ca nu imi place, e super realizata) As vrea ceva mai complicat de realizat. E mai mare satisfactia la sfarsit, cand dupa atata munca vezi ca ai realizat ceva frumos si detaliat!
Cred ca raman la capota de S2000!:D

All times are GMT +2. The time now is 18:12.

- Copyright 2026 4Tuning