Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Skoda Superb 1.9TDI(alexs307)versus VectraB 2.6 V6(Holysoul) (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/7095-skoda-superb-1-9tdi-alexs307-versus-vectrab-2-6-v6-holysoul.html)

im570rm 01-09-05 18:23

scuzele mele e vb de o skoda suberb cu chip and crezut ca e octavia de 90 de cai cu chip or so...daca nici golf de 131 cu chip care are cu 200 de kg in minus decat superb si tu nu poti face superb-ul pe 400 de m...de ce crezi ca pe 1000 de m va fi altfel?Sa nu uitam ca superbul are 6 trepte si se duce cel putin 220-230 tu te duci mai mult mai holysoul?

Si cuplul conteaza f mult sa stii de exemplu tu de ce ca rx8 si-o ia de laq dieseluri?ca are dieselurile noastre cai mai multi?ITi zic eu pt ca rx8 are cuplu 211 nm si noi 400+!

scorpio GL 01-09-05 19:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HolySoul\"
Quote:

Originally Posted by \"scorpio GL\"
Ma Suflet Sfant, odinioara erai zmeu, si provocai in stanga si in dreapta, si acum o furi de la un 1,9 TDI??? :evil_laug .Nu tu erai viteazul ala???

daca aveai ceva cunostinte despre masini ai fi stiut ca la o cursa de accelerare pe 400 M conteaza foarte mult cuplul .... iar calculeaza si tu cam cat vine cuplu la 160-170 cai pe motorina :D
eu cand eram zmeu provocam pe 1000 M si inca ma tine pe 1000 M chiar daca mi-am luat-o de la 1.9 tdi :D

Din umilele mele cunostinte, stiu ca liniuta defineste distanta de1/4 MILE, adica 400m.Treaba cu 1000m, probabil e inventata de niste baieti balcanici frustrati.Pai daca tu ai cunostintele astea asa de vaste, mai rau ca mama Omida, ce naiba te-a mancat in fund sa-l provoci pe ala?? :D Ca vad ca stii dinainte cine castiga.
Eu daca aveam cunostintele tale si putem sii asta inainte cred ca ma umpleam de bani.Nu cumva te pricepi si la loto :shock: ????

HolySoul 01-09-05 20:59

a doua oara l-am facut eu ... eu asha am vazut de la mine din masina asa ca e discutabila chestia
pe 1000 M conteaza si cutia si aerodinamica si benzinarele intodeauna urca in mai multe rpm si ai parte de putere pe o plaja mai mare de turatii .

HolySoul 01-09-05 21:06

Re:

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"im570rm\"
scuzele mele e vb de o skoda suberb cu chip and crezut ca e octavia de 90 de cai cu chip or so...daca nici golf de 131 cu chip care are cu 200 de kg in minus decat superb si tu nu poti face superb-ul pe 400 de m...de ce crezi ca pe 1000 de m va fi altfel?Sa nu uitam ca superbul are 6 trepte si se duce cel putin 220-230 tu te duci mai mult mai holysoul?

Si cuplul conteaza f mult sa stii de exemplu tu de ce ca rx8 si-o ia de laq dieseluri?ca are dieselurile noastre cai mai multi?ITi zic eu pt ca rx8 are cuplu 211 nm si noi 400+!

si asta nu e top speed ci numai cand am afumat un a6 pe autostrada soarelui
masina poate mult mai mult si mai bine .

si nu eu am facut provocarea ci aleks si nu o fost provocare ci am vrut mai mult sa vedem cum se prezinta masinile (pe ce am dat bani nush daca inteleg multi chestia asta)
topicul deja nu-si mai are rostu `
ce tot atatea comentarii ? vrea cutare cu golf sa se dea cu mine sa faca provocare separat .
Bafta si numai bine :)
P.S. (nici a mea nu e de liniute daca voiam masina de liniute imi luam R5 )

B39738 02-09-05 11:23

@Holysoul

Deci apare aceeasi idee,ca m-ai facut...Radutzu a stat acolo si a vazut finishul a 2-a oara...daca am fost cu un bot in fata masinii tale,asta e...si mie mi s-a parut ca sunt in fata aseara,caci la fel am pierdut si eu versus o Calibra avand la volan cel mai controversat si rau vorbit sofer al Iasului...mi se parea ca sunt in fata lui desi nu eram cu botul decat la oglinda lui...cat despre 1000 metri,mai vedem....ideea este ca pe Autostrada Soarelui am luat 240 pe bord,turometrul nu era inca in capat.,cred ca mai urca,insa f greu...retine ca e un 4 cilindri,1.9 TDi...

inca un lucru,care ar trebui sa dea de gandit este acela ca eu NU STIU sa plec de pe loc cu aceasta masina...aseara as fi dat fum la acea Calibra,insa piesa dintre scaunul si volanul Superbului nu e de cea mai buna calitate....o tactica mai buna de plecare si ar ramane mult mai multe masini in spate...la a 2-a incercare,cu soferul de drept al Calibrei la volan,si-a luat 3 masini de la balena albastra,deci infrangerea a fost razbunata...

marele pacat stiti care e?...ca dintr-o saptamana de acum numarand se va bucura de cuplul motor al Superbului si de munca mea altcineva,am fost obligat sa vand masina...imi pare rau ca gandurile mele vis-a-vis de intercoolere,turbine mai mari si jante mai usoare s-au dus la vale..

scorpio GL 02-09-05 11:49

Lasa man, fii pitbull, o sa-ti iei tu alta :)

Cortez 02-09-05 14:01

avand in vedere ca holy are 2.6 si dragosh 1.9(un motor care sincer nu prea il iubesc) si rezultatele de la pronosport se stiu nu inteleg bulibaseala asta! cel mai mult ma supare cei ce nu stiu sa piarda.
holy, nu am nimic personal cu tine dar comportamentul tau nesportiv te va clasa langa golful de neamt care nu a vrut sa plece de pista dupa ce a fost batut de 3 masini!(cu toate ca participa la o clasa sub caii lui)!

te asteptam cu drag la aeroportul iasi in sept sa vezi ce pot sa faca avioanele!

mitica!

HolySoul 02-09-05 16:25

eu am recunoscut ca prima oara mi-a dat multe masini distanta nici vorba sa fi stat langa el .. era vb de a doua tura.
au fost mai multi la cursa respectiva si au existat felde fel de comentarii .. oricum e ff posibil sa ma fi facut si a 2-a oara

skoda aia n-o sa cred in veci ca prinde 240 la ora dupa 120 la ora abia se misca
proprietarul masinii sigur stie asta mai bine ca mine . (am scris-o pentru el nu pt. voi ..la urma urmei nu-mi pasa de gura lumii )

im570rm 02-09-05 18:27

eu zik ca ajunge la 240...de ce? e simpu eu am 5 trepte si ajung maxim la 220(pana acolo se duce glont) daca ash avea 6 probabil o sa ajung la 240-250.Oricum pe 1000 de m ajungi la 200 maxim.

HolySoul 02-09-05 21:31

tiru are 18 trepte inseamna ca merge cu 500la ora ?
conteaza si rapoartele in cutie ... off :D

scorpio GL 02-09-05 23:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HolySoul\"
tiru are 18 trepte inseamna ca merge cu 500la ora ?
conteaza si rapoartele in cutie ... off :D

Nu insistati, omul nu intelege. :wink:

B39738 03-09-05 09:33

Sefu,am si martor in persoana mult iubitei fete care ma suporta vorbind zi de zi de intercoolere,jante,etc...desi era cam tacuta la viteza aia,era acolo,in dreapta...cat despre cei 240km/h,asta era scris pe bord...nu stiu cat inseamna asta real...sau trebuia la viteza aia sa apas Recycle+Vent Down+Cold si sa ma mut la pozitia 16 (VW-istii stiu de ce)...

in plus,turometrul nu era inca pe rosu...si asta pt ca la 3000 ture am 150,in treapta 5...ia fa un calcul super matematic si vezi ca pe la 240 am abia 4800 ture,ceea ce nu inseamna inca rosu...iar daca nici asa nu ma crezi,pune niste bani la bataie si o strada suficient de lunga sa nu ne rupem gatul,urca in dreapta,fasten seatbelt si sa-i dam drumul..pe demonstrate si pe luate...sau sa-i spun prietenei mele sa isi faca user sa posteze si ea aici,poate mai aude lumea alta parere?

si Skoda aia se misca destul de bine si dupa 120,altfel nu cred ca ar ajunge la 2 x 120...

si pentru a inlatura alte confuzii,am cutie de viteze,sau,ma rog,aveam,ca de acum pleaca masinuta,in 5 trepte...luuuuuuuuungi

B39738 03-09-05 09:39

si inca ceva...mentionez ca merg cu anvelopele de fabrica,225/45/17...

B39738 03-09-05 09:41

si inca o mentiune,si ultima...imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca sunt nevoit sa vand masina...fericirea sau tristetea unora?

off,cat de multi de \"si\"...

Cortez 03-09-05 14:55

eu sper sa o tii sa ne luptam oleaca pe aeroport, topitza-i turbina! :D

All times are GMT +2. The time now is 23:08.

- Copyright 2026 4Tuning