Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Renault tuning (https://forum.4tuning.ro/139-renault-tuning.html)
-   -   Ce pot sa-i fac unui Renault Clio Symbol (https://forum.4tuning.ro/139-renault-tuning/7088-pot-fac-renault-clio-symbol.html)

topser 21-08-05 09:45

symbolul de pe prima pagina chiar arata bine !
spatele strica dar asta e! nici o masina nu e perfecta :D

bogdanbitza 22-08-05 11:38

am si eu o intrebare!mi-am cumparat un clio 1,5 dci 65 CP si as vrea sa-i fac un chiptuning! ce credeti, se preteaza? unde as putea sa-l fac si cam cat ar costa! astept raspunsurile si sugestiile voas ...

leonard 25-08-05 17:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
Cel care ai creat topicul a postat decat o data. :lol:
Prinde bine pe symbol un kit exterior
Chiar eu am preparat unu :P :D :arrow:

am si io o intrebare :cat ai dat in aproximativ pe tuningul exterior la clio si unde lai preparat?

mike20 25-08-05 18:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"leonard\"
Quote:

am si io o intrebare :cat ai dat in aproximativ pe tuningul exterior la clio si unde lai preparat?

l`a preparat pe calculator...in photoshop.....si l`a costat cateva ore de munca.... :D :lol:

leonard 25-08-05 20:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mike20\"
Quote:

Originally Posted by \"leonard\"
Quote:

l`a preparat pe calculator...in photoshop.....si l`a costat cateva ore de munca.... :D :lol:

:D :D ma refeream la bani ca vreau sami fac si io ceva asemanator (nu io,taicamiu) :D

tng 25-08-05 22:38

asa de bine l-am facut incat nu-ti vine sa crezi ca e facatura,nu? :D
e facut in adobe photoshop :wink:

BASU 26-08-05 19:50

@Movilla mai bine il vinzi si iti cumperi un clio sport :D

MMihai 27-08-05 01:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BASU\"
@Movilla mai bine il vinzi si iti cumperi un clio sport :D

de unde atatia bani? ca nu e vorba numai de 1000-2000e diferenta :)

PYT 05-10-05 23:29

sal'tare.. imi iau si eu un clio bicorp in curand si vreau sa va intreb daca stiti de unde pot sa-mi iau niste stopuri clare sau cu leduri, in afara de ***************** k acolo am vazut deja.. ms anticipat si mai vb

Toto - BOD 03-11-05 09:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NikeFF\"
sal'tare.. imi iau si eu un clio bicorp in curand si vreau sa va intreb daca stiti de unde pot sa-mi iau niste stopuri clare sau cu leduri, in afara de ***************** k acolo am vazut deja.. ms anticipat si mai vb

pe la toate magazinele de tuning! incearca augsburg daca esti din bucuresti! daca nu... da-mi un pm ca poate te ajut eu cu niste preturi mai bune! numa` bine!

HolySoul 06-11-05 05:30

ausburg ?

Toto - BOD 09-11-05 19:55

augsburg... da! :?: :?

PYT 09-11-05 20:04

vezi k ti-am trimis pm.. augsburg banui k au preturile maricele, n-am fost ink la ei dar asa cred eu. am gasit la 80E setul, dar sunt in ger :lol:

Toto - BOD 09-11-05 20:34

80 de euro... pai e marfa pretul asta... nici alea stock nu sunt asa ieftine :lol:

PYT 09-11-05 21:11

astea sunt la second, dar nu cred k mai ajung anul asta in germania.. oricum, n-ar fi deranjant daca n-ar mai fi noi, nu?

All times are GMT +2. The time now is 15:19.

- Copyright 2026 4Tuning